Решетка...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Решетка...
Мога ли да смена предна решетка или с какво друго да я подновя?Постоянно имам проблеми с нея,закача.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD

За каква кола става въпрос ? Може би за Пасат ? Чудесно, а кой от всичките ? Може да си избереш един от ТУК.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Така, решетката е пластмасова и се държи на 4 болта. Не е проблем да се свали и да се сложи друга (ако имаш, или искаш). Къде точно закача (за какво) ? Предполагам става въпрос за това голямото между фаровете, с емблемата на VW ?
Мисля че става въпрос за решетката за радиатора.Долу.Имат гадния навик да висват.Дядото откогото я купих я беше вързал с тел,че като ходи на лозето да не закача.Аз я махнах и ся съм като Порше:) За тази сигурно пита колегата.Чакай да изкарам кристалното кълбо и ще ти кажа.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ами зависи как караш и къде. Ако искаш може и с "пластмасова тел" - т.нар. "свински опашки" - ползват ги за захващане на капаци (тасове) на джантите.
Всъщност тя самата решетка е доста нагоре - по-ниско е т. нар. нож. Ама ако си без него, няма насочване на въздуха към радиатора, и може да започне да загрява.
Всъщност тя самата решетка е доста нагоре - по-ниско е т. нар. нож. Ама ако си без него, няма насочване на въздуха към радиатора, и може да започне да загрява.
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Старата ми такава решетка на бронята беше счупена и я бях захванал със свинска опашка. След като смених бронята и решетката карах без т.нар. "нож" и колата ми загряваше доста (стигаше до 100 градуса) Даже се бях осъмнил в термостата, обаче, реших да сложа ножа от старата броня и - о, чудо
Сега температурата си е екстра
така че стегни я със свинска опашка и не се занимавай
Успех

така че стегни я със свинска опашка и не се занимавай

Успех