:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

покукпа на пасат 2003г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 31 авг 2007 17:25

Е моя си хапва от към турбото :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 31 авг 2007 17:37

Сериозна и квалифицирана диагностика при покупка на автомобили в този ценови клас. Това препоръчвам аз, и гледането да стане от човек, който няма да си претупа работата. Успех :да:

Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

И аз скоро (през май) си я взех ;-)

Мнениеот krraynov » Съб 01 сеп 2007 18:36

Какво да кажа- от първото каране- ( макар че карах пасат Б4- 1994г) мо направи голямо впечатление, просто има голяма разлика и във возията и вособено като усетих тия 131 коня на педала ;-)...
Аз нищо не разбирах от Дизели, взех я малко на доверие, но от аспуха не къдеше, почти всичко работеше по копчетата ;-) посмених - спирачни дискове, накладки, спир течност, едно копче, някой и друг предпазител, (които аз исгорих ;-) ) филтри, масло, ремъци, водна помпа...

Потребителски аватар
pasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasho » Нед 02 сеп 2007 12:43

Аз моята я взех преди месец.Гледаха я в сервиз във Варна много съм доволен от хората там.Прегледаха основните работи защото ако проверяват всичко може и цял ден да ти отнеме и после към София.Тук смених масло филтри и т.н.Колата е перфектна отивай задължително в сервиз в които знаят какво да гледат и ако е добра взимаи и се наслаждаваи.Колко ще изкара :?: :roll: никой незнае зависи как караш и подържаш.Успех с покупката и много безавариини ако я купиш. :да:

Върни се в “Passat”