уплътнения на бензинова помпа
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
уплътнения на бензинова помпа
Зная че съм банален затова моля да ме извините,прочетох всичко по форума за бензинови помпи но никъде не пише какво да преавя с уплътненията .Има 3 демферни тампона -разложени са ,уплатнението на гърловината също.Ако знаете има ли по магазините подобни неща или с какво мога да ги заменя ,защото от 3 дни помпата ми е в насипно състояние в багажника.Благодаря предварително
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Аз имам кошницата и уплътненията за помпа на Б4-94г, 1.6i
тъй като сменях цалата помпа, останаха ми кошницата , нивомер и други чаркалъци...
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: уплътнения на бензинова помпа
fena_vd написа:Зная че съм банален затова моля да ме извините,прочетох всичко по форума за бензинови помпи но никъде не пише какво да преавя с уплътненията .Има 3 демферни тампона -разложени са ,уплатнението на гърловината също.Ако знаете има ли по магазините подобни неща или с какво мога да ги заменя ,защото от 3 дни помпата ми е в насипно състояние в багажника.Благодаря предварително
Каквъв модел ти е колата да знам за какво говориш,така както го пишеш ми намирисва на 2Е с помпа Пиербург немски са,ако е така ми се обади да ти кажа как да си решиш проблема,с тия мъркучета нема да стане