20vTurbo написа:7Jx16H2 и 37ET си е съвсем нормална джанта. Ограничението за скоростта идва от гумата. Друг е въпроса че твойта идея не я разбирам напълно. Ще слагаш зимна гума на резервната джатна и ще караш без резервна ли? Внимавай само да не се наложи да ги дадеш няколко пъти парите които ще спестиш от една железна джанта.
Едната от лятните гуми с ляттите джанти 17" я слагам за резервна, вземам си 3 джанти 16"и заедно с тази която сега ми е резервна стават 4-ри- и ги комплектовам за зимни гуми...
И аз си помислих че идва от гумата ограничението, и така смятах, амав ЕТКА видях че има 2 номера различни за нормалните и за резервната джанта - затова попитах. ДАли не саразлепили лепенките от 'патерицата' идасаги лепналина тазя джанта? Има ли автомобили с резервни гуми с нормални джанти, на тях има ли пак талива лепенки?
А за VIN- който
gr_kanev (Доктора) ми прати, за което извънредно много му БЛАГОДАРЯ! пише следното:
C5A cast alloy wheels 7J x 17 offset 37 (3B0 601 025 M) -
ВЯРНО!
H6G tires 225/45 ZR 17 91Y -
ВЯРНО!
1G1 space-saving spare wheel -
Май не е такава- или най-вероятно е сменена! - защото там имах сложена нормална 16" джанта с гума (някаквавтора употреба- явно е сменяна)! Но въобще не е карана - няма следи от болтове по отворите
1NA without wheel covers -
ВЯРНО!
1PC wheel bolts with anti-theft protection (unlockable) -
ВЯРНО!
2ZB leather trimmed multi-function steering wheel -
ВЯРНО!