Проблем с ДАТЧИК В5!? От къде
- dpassat
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак някой да знае къде освен в фирмените сервизи ремонтират такива брави- микрочипове и платки със труда разбира се за цялото разглабяне и сглабяне и цени и гаранция за София ?!?!?!
Благодаря Ви!
Колега Му, какво разбираш под поправяне и какво имаш в предвид????
Благодаря Ви!

Колега Му, какво разбираш под поправяне и какво имаш в предвид????
Последна промяна от dpassat на Пон 01 окт 2007 13:09, променено общо 1 път.
dpassat написа:Все пак някой да знае къде освен в фирмените сервизи ремонтират такива брави...
НИКЪДЕ!
Във фирмените сервизи си знаят едно - НОВО. Ама то може да се отремонтира - не ги интересува; поръчват, слагат ти новото и ти дават гаранция. Това е... във фирмените сервизи. Там просто така се работи.
Здравеите.Аз карам Октавия но засега няма проблеми.В нашия форум имаше такава тема и момчето беше много доволно. Не знам как се качват теми но ще се опитам.Може пък на някои да свърши работа.Успехhttp://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1851&start=0&postdays=
ЗДР, преди 2 месеца си купих шкода фабиа седан 2001 ЕЛЕГАНС
ходих на сервиз да ми сменат дачка на перката и изведнаж се оказа, че винаги колата отчита отворена врата
ходих до Еуротек и там за 14лв. ми направиха диагностика --> лявата врата-->бравата-->смяна обща 200лв.-->УЖАСДа ама не! Дадоха ми час след 3 седмици, отивам в Еуротек, да ми смената бравата в 8,30 събота, но МИ СМЕНИЛИ ЧАСА ЗА 12 !!!!
Добре! чакам и след 4 часа ми се обаждат и казват че проблема не е в дясната брава, пак чакам и кам 17.00 след обед ми казват че била дясната брава а не лявата.
Ох отдахнах си тогава, но нямат на склал --> 2-3 седмици доставка -->още 3 седмици за да ми дойде часа в сервиза и пак не е чсно дали ще стане -->гадост --> била и по-скапа с 20 лева --->СМЯХ абе 5-6 седмици ще трябва да чакам
След обикаляне и званене по сервизи, един приател ме прати веднага в лозенец при един майстор---> 20 лв му платих + 10 бакшиш, човека я направи, СТРАХОТНО, сложи стандартен префключвате на вратата, много си разбира от работата. Каза че често се случвало на немски коли след 1996г.
ТА КОЛЕГА ПРЕПОРАЧВАМ ТИ ДА ОТИДЕШ НА ДИАГНОСТИКА ДА ТИ КАЖАТ АМА ТОЧНО КОЯ ВРАТА(ДА ТИ ДАДАТ РАЗПЕЧАТКА ОТ КОМПЮТАРА НА ЕУРОТЕК). ПОСЛЕ СЕ ОБАДИ НА ТОЗ МАЙСТОР: ГСМ 0887-229119 ВАСИЛ, кажи че МОМЧИЛ с бялата шкода ти е дал телефона, адреса му е: трагваш по бул. Ч. връх от хемус нагоре, и после завиваш втората в дясно, караш пак нагоре и отдясно в гаражи до бл.3 ул. чЕРВЕНА СТЕНА.
КЪСМЕТ
P.S. Бях се видял в чудо, и аларма неражботи и конфорт функция за заключване, като трагвам пищи зумера, в купето светят един кум плафони, абе дискотека, ВСИЧКО ТОВА СЕ ОПРАВИ САМО СЛЕД КАТО СЛОЖИХА БУТОНА.
Ходих на много места в София, само тоз майстор знаеше за какво става дума и какво да направи, професионалист. НАвсякаде ми казваха САМО ЕУРОТЕК, било сложно, било проблемно, абе жичкаджии дай им само музики да слагат
ТИ си решаваш аз рака направих вместо 250лв->30лв.+кафета
И ДА ПОЧЕРПИШ
0&postorder=asc&highlight=
ЗДР, преди 2 месеца си купих шкода фабиа седан 2001 ЕЛЕГАНС
ходих на сервиз да ми сменат дачка на перката и изведнаж се оказа, че винаги колата отчита отворена врата
ходих до Еуротек и там за 14лв. ми направиха диагностика --> лявата врата-->бравата-->смяна обща 200лв.-->УЖАСДа ама не! Дадоха ми час след 3 седмици, отивам в Еуротек, да ми смената бравата в 8,30 събота, но МИ СМЕНИЛИ ЧАСА ЗА 12 !!!!
Добре! чакам и след 4 часа ми се обаждат и казват че проблема не е в дясната брава, пак чакам и кам 17.00 след обед ми казват че била дясната брава а не лявата.
Ох отдахнах си тогава, но нямат на склал --> 2-3 седмици доставка -->още 3 седмици за да ми дойде часа в сервиза и пак не е чсно дали ще стане -->гадост --> била и по-скапа с 20 лева --->СМЯХ абе 5-6 седмици ще трябва да чакам
След обикаляне и званене по сервизи, един приател ме прати веднага в лозенец при един майстор---> 20 лв му платих + 10 бакшиш, човека я направи, СТРАХОТНО, сложи стандартен префключвате на вратата, много си разбира от работата. Каза че често се случвало на немски коли след 1996г.
ТА КОЛЕГА ПРЕПОРАЧВАМ ТИ ДА ОТИДЕШ НА ДИАГНОСТИКА ДА ТИ КАЖАТ АМА ТОЧНО КОЯ ВРАТА(ДА ТИ ДАДАТ РАЗПЕЧАТКА ОТ КОМПЮТАРА НА ЕУРОТЕК). ПОСЛЕ СЕ ОБАДИ НА ТОЗ МАЙСТОР: ГСМ 0887-229119 ВАСИЛ, кажи че МОМЧИЛ с бялата шкода ти е дал телефона, адреса му е: трагваш по бул. Ч. връх от хемус нагоре, и после завиваш втората в дясно, караш пак нагоре и отдясно в гаражи до бл.3 ул. чЕРВЕНА СТЕНА.
КЪСМЕТ
P.S. Бях се видял в чудо, и аларма неражботи и конфорт функция за заключване, като трагвам пищи зумера, в купето светят един кум плафони, абе дискотека, ВСИЧКО ТОВА СЕ ОПРАВИ САМО СЛЕД КАТО СЛОЖИХА БУТОНА.
Ходих на много места в София, само тоз майстор знаеше за какво става дума и какво да направи, професионалист. НАвсякаде ми казваха САМО ЕУРОТЕК, било сложно, било проблемно, абе жичкаджии дай им само музики да слагат
ТИ си решаваш аз рака направих вместо 250лв->30лв.+кафета
И ДА ПОЧЕРПИШ
0&postorder=asc&highlight=
- dpassat
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа:Ако ти е само за диагностиката и VAG-COM те устройва, обади се - мо'е пием по бира. Може да потърсиш и vaskoto1 (той определено има повече време за тия неща)dpassat написа:... с пасат съм и няма как да мина през Еуратек за да ме диагностицират ....
OK, мерси за предложението, ще трябва да организирам една отпусчица за да го свърша това

Спорна седмица