:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Проблем с ДАТЧИК В5!? От къде

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Чет 18 яну 2007 11:00

Давайте да ви ги правя, пък вие ще почерпите :D

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Чет 18 яну 2007 20:22

Все пак някой да знае къде освен в фирмените сервизи ремонтират такива брави- микрочипове и платки със труда разбира се за цялото разглабяне и сглабяне и цени и гаранция за София ?!?!?!
Благодаря Ви! :oops:

Колега Му, какво разбираш под поправяне и какво имаш в предвид????

Последна промяна от dpassat на Пон 01 окт 2007 13:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Чет 18 яну 2007 20:35

Как какво :lupe сваляш механизма и ми го пращаш. Аз ти оправям платката и сменям ключето. Ако искате и демонтаж, няма да мога да помогна. Не съм авто сервиз :oops:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 19 яну 2007 9:56

dpassat написа:Все пак някой да знае къде освен в фирмените сервизи ремонтират такива брави...

НИКЪДЕ!
Във фирмените сервизи си знаят едно - НОВО. Ама то може да се отремонтира - не ги интересува; поръчват, слагат ти новото и ти дават гаранция. Това е... във фирмените сервизи. Там просто така се работи.

Потребителски аватар
pako67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pako67 » Пет 19 яну 2007 10:31

Здравеите.Аз карам Октавия но засега няма проблеми.В нашия форум имаше такава тема и момчето беше много доволно. Не знам как се качват теми но ще се опитам.Може пък на някои да свърши работа.Успехhttp://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1851&start=0&postdays=
ЗДР, преди 2 месеца си купих шкода фабиа седан 2001 ЕЛЕГАНС
ходих на сервиз да ми сменат дачка на перката и изведнаж се оказа, че винаги колата отчита отворена врата
ходих до Еуротек и там за 14лв. ми направиха диагностика --> лявата врата-->бравата-->смяна обща 200лв.-->УЖАСДа ама не! Дадоха ми час след 3 седмици, отивам в Еуротек, да ми смената бравата в 8,30 събота, но МИ СМЕНИЛИ ЧАСА ЗА 12 !!!!
Добре! чакам и след 4 часа ми се обаждат и казват че проблема не е в дясната брава, пак чакам и кам 17.00 след обед ми казват че била дясната брава а не лявата.
Ох отдахнах си тогава, но нямат на склал --> 2-3 седмици доставка -->още 3 седмици за да ми дойде часа в сервиза и пак не е чсно дали ще стане -->гадост --> била и по-скапа с 20 лева --->СМЯХ абе 5-6 седмици ще трябва да чакам
След обикаляне и званене по сервизи, един приател ме прати веднага в лозенец при един майстор---> 20 лв му платих + 10 бакшиш, човека я направи, СТРАХОТНО, сложи стандартен префключвате на вратата, много си разбира от работата. Каза че често се случвало на немски коли след 1996г.

ТА КОЛЕГА ПРЕПОРАЧВАМ ТИ ДА ОТИДЕШ НА ДИАГНОСТИКА ДА ТИ КАЖАТ АМА ТОЧНО КОЯ ВРАТА(ДА ТИ ДАДАТ РАЗПЕЧАТКА ОТ КОМПЮТАРА НА ЕУРОТЕК). ПОСЛЕ СЕ ОБАДИ НА ТОЗ МАЙСТОР: ГСМ 0887-229119 ВАСИЛ, кажи че МОМЧИЛ с бялата шкода ти е дал телефона, адреса му е: трагваш по бул. Ч. връх от хемус нагоре, и после завиваш втората в дясно, караш пак нагоре и отдясно в гаражи до бл.3 ул. чЕРВЕНА СТЕНА.
КЪСМЕТ

P.S. Бях се видял в чудо, и аларма неражботи и конфорт функция за заключване, като трагвам пищи зумера, в купето светят един кум плафони, абе дискотека, ВСИЧКО ТОВА СЕ ОПРАВИ САМО СЛЕД КАТО СЛОЖИХА БУТОНА.
Ходих на много места в София, само тоз майстор знаеше за какво става дума и какво да направи, професионалист. НАвсякаде ми казваха САМО ЕУРОТЕК, било сложно, било проблемно, абе жичкаджии дай им само музики да слагат
ТИ си решаваш аз рака направих вместо 250лв->30лв.+кафета

И ДА ПОЧЕРПИШ
0&postorder=asc&highlight=

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Съб 20 яну 2007 22:27

Pako67, колега светлина в тунела но този твой майстор като хоби ли работи или си е ел. техник- тоест с пасат съм и няма как дза мина през Еуратек за да ме диагностицират но моя проблем е обевидно в шофьорската врата!

Какви са ти впечатленията след ремонта....?!

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Нед 21 яну 2007 0:08

dpassat написа:... с пасат съм и няма как да мина през Еуратек за да ме диагностицират ....
Ако ти е само за диагностиката и VAG-COM те устройва, обади се - мо'е пием по бира. Може да потърсиш и vaskoto1 (той определено има повече време за тия неща)

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Пон 22 яну 2007 8:52

Rumen написа:
dpassat написа:... с пасат съм и няма как да мина през Еуратек за да ме диагностицират ....
Ако ти е само за диагностиката и VAG-COM те устройва, обади се - мо'е пием по бира. Може да потърсиш и vaskoto1 (той определено има повече време за тия неща)

OK, мерси за предложението, ще трябва да организирам една отпусчица за да го свърша това :) ?!
Спорна седмица :drive

RST
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RST » Пон 22 яну 2007 15:00

Здравейте,
да не спамя с нови теми моя проблем е че ми спряха да светят плафоните на предните 2 врати ( задните работят ) също така спря да работи сигнализацията за забравени фарове, може ли да е от някой бушон или да търся майстор?

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Пон 22 яну 2007 17:55

Майстор - не е бушон.При мен вече от два дни и шофьорската ми врата ту свети ту не свети.Щом я затворя по рязко или размърдам лостчето от вътре за отваряне се оправя ама временно.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 15 сеп 2007 10:16

та последно какво правиме:) при гореспоменатия проблем като отвориме врата да не светват плафоните и да не пищи зумера:)

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Съб 15 сеп 2007 23:37

Лично аз съм пред дилемата нова от Порше Бг- 250 лв. с гаранция и около 100 лв. монтаж.
Още събирам мнения но май това е решението за винаги! :oops:

Върни се в “Passat”