:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Задните светлини светят постоянно - Пасат Б5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 19 сеп 2007 21:03

Не смятам да се заяждаме, просто това което пишеш не е вярно. Това че турбината ти дава по-високо наляга не означава със сигурност, че е заминала, нито пък че има масло в кулера. А пък какво ти е казал този, който ти е я продал - моля ти се. Който и да е, основната цел на продавача е да продаде колата си ... А и възприятията за вървене са субективни... Както и да е. Дано скоро си оправиш проблемите. Успех.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 19 сеп 2007 21:08

Навсякъде ми казват че турбото е заминало ... започнало прекалено много да вие и кво ли още не .... след седмица 2 ще го сваля и ще отида в Риалтурбо да ги видим какво ще кажат. Това за маслото ми го каза моя майстор който е имал 2 такива Пасата и неговия братовчед ли не помна какъв има такъв и просто им познават слабите места и знаят какво да гледат и какво има да се прави. За маслото в кулера знам че е нормално да има, но при мен е все едно олио във фритюрник :) прекалено много е. Благодаря ти !!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 19 сеп 2007 21:57

през задната светлина, през халогените, през бушонното табло, през турбото, през майсторите... в една тема. евалла!

по отношение на турбото ти-навсякъде съм казал че по дизелите не ме бива-нямам претенции да съм голям нито нищо.

ама пич-моите извинения-плачковци като тебе се броят на пръсти из цялата история на тоя форум! mhihi

то не беха точкета по мокета, то не беха чудеса от героизъм...
не знам ама всяка трета тема е някакъв проблем с тоя твой пасат!

колата ти е втора употреба! не е нова! вероятно не си съвсем на 100% наясно с тва...
може да си дал 20 бона може и 30 да си дал но колата няма да стане като от магазина! че те и те се трошат па ако че са от магазина... и то колкото по нова-толкова по често!
всички се кълнат в качеството на тойота, оглавява всички класации по издръжливост и кво ли не а колко народ реват от чисто нови тойоти-не е истина...

вземи се в ръце и спри да ревеш вече от тая кола-или я продай или недей занимава всички с тия щуротии моля ти се...
и понеже знам че ще искаш да избухнеш като прочетеш това-а няма никаква нужда щото не се заяждам-ще заключа а ти може да броиш до 25 и ако искаш да лафиме-давай на лични. :wink:

Върни се в “Passat”