:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Евро табела - къде би могла да е?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dzverum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Евро табела - къде би могла да е?

Мнениеот dzverum » Сря 26 сеп 2007 15:58

Здравейте, от скоро имам Пасат Б4 комби. Внесен е от Швейцария и днес отидох да го регистрирам, имам копие на Евро1 сертификат за произход на колата, но господата от КАТ искат колата да ми притежава и Евро табела. Ако нямам такава съм задължен да отида в Технотест и да дам 180лв :shock ! Според тях въпросната табела се намирала някъде в коша на мотора, но в други форуми се споменава за наи различни местоположения. Моля ако някой има инфо за табелата, или за регистрирането на коли от Швейцария нека сподели.

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Сря 26 сеп 2007 19:24

я пробвай да им бутнеш 20 кинта да видиш как забравят за евро табелите и аз скоро регистрирах моя Б4 и оште с отиването дадох 20 кинта на проверяващия и даже и за пожарогасител и аптечка не ме попита а по принцип като регистрираш ти си длажен само да си почистиш номера на двигателя а те трябва да знаят каде са евротабелките а на моята си се намира отзад двигателя в дясно

Потребителски аватар
dzverum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dzverum » Чет 27 сеп 2007 8:16

BaMBuKa написа:я пробвай да им бутнеш 20 кинта да видиш как забравят за евро табелите и аз скоро регистрирах моя Б4 и оште с отиването дадох 20 кинта на проверяващия и даже и за пожарогасител и аптечка не ме попита а по принцип като регистрираш ти си длажен само да си почистиш номера на двигателя а те трябва да знаят каде са евротабелките а на моята си се намира отзад двигателя в дясно

Мда, само че това е София! При вас е много лесно регистрирането, тук нещата са строги. И сумата няма да е 20лв. Въпросът е по-скоро, дали търся табелата на правилното място, ако има някой с такава да сподели къде се намира.

batsande
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batsande » Чет 27 сеп 2007 20:17

За сефте чувам :shock на мен миналата година не са ми я търсили освен номера на мотора и шасито/караха ме да бърша табелите/

Върни се в “Passat”