Здравейте на всички.От вчера попаднах на този форум и направо съм възхитен от това което виждам.Имам следният въпрос (ако вече е обсъждан във форума се извинявам.Ще бъда благодарен ако ме насочите към темата).
От около месец съм решил да си закупя Passat 1.9 Tdi 131 (P.S). производство след 2001г.Обиколих доста автокъщи и пазари на автомобили.За този модел под 21 000 лв.не намерих.В последствие реших да отида до Австрия.Та въпроса ми е ако някой е запознат как стоят нещата в Австрия относно цени,предлагане,договаряне и въобще заслужава ли си да ходя до там или да броя на някой от Горубляне (примерно) 11 000 - 12 000 евро и да разчитам на късмета?
P.s. Късмет трябва навсякъде,не само на пазара в Горубляне.

Закупуване на Passat от Австрия
- BaMBuKa
- Автомобил:
- Двигател:
а не искаш ли от германия заштото там цените са еднакви с австрийските но колите преди да бъдат продадени минатват един технически преглед и германците никога не лажат за състоянието на колата защото са подсадими ако излажат ако искаш погледни цените в мобиле.де и се ориантирай от горубляне просто недей се набутвай в устите на лъвовете!!! УСПЕХ С ИЗБОРА
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да те разочаровам,но ако за теб цената е водещ критерий изобщо не се разкарвай из чужбина-там колите са ПО-СКЪПИ ! Но ако искаш читава кола тогава отивай в Германия или Австрия и избирай ! Ако не вярваш пусни едно търсене в нашето мобиле и в немското с едни и същи критерий и сравнявай цените-ще останеш изненадан колко са евтини колите в БГ,а защо е така оставям те сам да се сетиш 

хвърли едно око тука
http://www.autoscana.com/index.php?showtopic=157
ако си сериозен в намеренията си и те заинтригува този пасат пиши на лс ще те свържа с човека
моя пасат в гаража ми е от него и ти гарантирам че колите са му читави макар и от италия внос
виж в ауди форума на колко хора е докарал читави коли и сам си прецени
успех
http://www.autoscana.com/index.php?showtopic=157
ако си сериозен в намеренията си и те заинтригува този пасат пиши на лс ще те свържа с човека
моя пасат в гаража ми е от него и ти гарантирам че колите са му читави макар и от италия внос
виж в ауди форума на колко хора е докарал читави коли и сам си прецени
успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз моят пасат ги го докарах от австрия и ще ти кажа как стоят нещата поне от това което съм видял.Пътуване да там 100 евро спане 15 евро на вечер сък закуска обикаляне докато си намерите автомобили за 5 дена обикаляне платихме още по 14 евро само за гориво.Значи обикаляхме най вече в района в Залцбург на границата със германия.Колега не се лъжи по мобилето за цените ако колата ти се стори евтина в мобилето значи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА КОСУР.В Австрия в момента колите са по евтини от Германиая и поне знаеш че купуваш обслужена и сервизна кола.Застраховки Австрия е 250 евро със номерата но е валидна за 5 дена Гермяния зависи дали са червени и ли жълти .В никакъв случаи кола от Италия Там са евтини но за сметка на подръшката.И не на паследно место е със какъв човек ще пътуваш задължително език и да пазнава района моят човек беше ПЕРФЕКТЕН.За цените за такъв клас кола ще икономисаш поне 2000-3000 хил лева вкарана от вън и ако има малки забележки цените падат доста.Моята има съвсем леко хлътване на предна врата работа за 100 лева а цената падна с около 1000 евро.Това е мен от Успех.ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е КЪСМЕТ
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Определено от Горубляне не си е работа - нито я знаеш каква е нито за какво иде реч.Дори да я минеш на преглед преди да я вземеш няма никакви гаранции (всички знаем за великите добавки тип Монтьор в шише или руските варианти - Ресурс и т.н.).То това е по-малкото зло понеже може и да е удряна и т.н. и никой не знае.Колкото и да се гледа и избира все пак винаги остава по нещо,което не се забелязва.
Определено е по-добре да се внася отвън.Аз лично не съм предубеден за кола дори от Италия - ако я вземеш оттам няма опасност да са и въртяли километража и т.н. понеже просто не им се занимава.Да,повечето оттам не са потдържани ама е впрос на кола и съотношение цена-състояние.В крайна сметка ако е значително по-евтина не е толкова голям проблем (стига да се гледа навреме какво и е точно).Иначе за Германия и Австрия колите са по-гледани макар че отново си е въпрос на шанс (аз си взех Пасат от немско и беше много по-изтърбушен от сегшния ми - внос от Италия).Иначе лошото е че ако идеш трябва задължително да се върнеш с нещо за да не си на загуба (точно тези транспортни разходи които колегата е описал) а често това е големия проблем но в крайна сметка всеки си преценява.
Наистина мобиле-то и т.н. е само някаква информация ама реално цените и т.н. са други и нямат нищо общо.
Както оттам,така и оттку си е най-добре на частна обява от човек а не от автокъща (там също си правят разни гаври с възстановяване след удър и т.н. както тук макар че много по-рядко).Напоследък има една много лоша тенденция да се внясят коли от Италия,да се регистрират в Германия и съседните и държави и после да се продават като "кола от Германия или от Австрия" така че го имай в предвид и това (позагледай кога е регистрирана в Германия и т.н. ако си има всички документи).
Другото което мога да ти кажа е Успех в начинанието и късмет!
Определено е по-добре да се внася отвън.Аз лично не съм предубеден за кола дори от Италия - ако я вземеш оттам няма опасност да са и въртяли километража и т.н. понеже просто не им се занимава.Да,повечето оттам не са потдържани ама е впрос на кола и съотношение цена-състояние.В крайна сметка ако е значително по-евтина не е толкова голям проблем (стига да се гледа навреме какво и е точно).Иначе за Германия и Австрия колите са по-гледани макар че отново си е въпрос на шанс (аз си взех Пасат от немско и беше много по-изтърбушен от сегшния ми - внос от Италия).Иначе лошото е че ако идеш трябва задължително да се върнеш с нещо за да не си на загуба (точно тези транспортни разходи които колегата е описал) а често това е големия проблем но в крайна сметка всеки си преценява.
Наистина мобиле-то и т.н. е само някаква информация ама реално цените и т.н. са други и нямат нищо общо.
Както оттам,така и оттку си е най-добре на частна обява от човек а не от автокъща (там също си правят разни гаври с възстановяване след удър и т.н. както тук макар че много по-рядко).Напоследък има една много лоша тенденция да се внясят коли от Италия,да се регистрират в Германия и съседните и държави и после да се продават като "кола от Германия или от Австрия" така че го имай в предвид и това (позагледай кога е регистрирана в Германия и т.н. ако си има всички документи).
Другото което мога да ти кажа е Успех в начинанието и късмет!
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Да си купиш кола от Горубляне е престъпление. Тези ... как да кажа мазни мошенници ... просто се чудя как изобщо някой име се вързва.
Иначе за колиците можеш да погледнеш на:
http://www.autoscaut.de
Офертите обаче много бързо стават неактуални. Но аз от там си харесах моя Пасат. Обадих се на немеца и след седмица колицата беше при мен дошла на собствен ход.[/url]
Иначе за колиците можеш да погледнеш на:
http://www.autoscaut.de
Офертите обаче много бързо стават неактуални. Но аз от там си харесах моя Пасат. Обадих се на немеца и след седмица колицата беше при мен дошла на собствен ход.[/url]
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега забелязях че ако автокъщите или сервизити които ги държат немци-австрийци не свалят много да не кажа почти нищо но ако имаш някякви забежки по колата да кажем изгоряля крушка ти я попрявят но повчето автокъщи се държат от харвати сърби турци и свалят не повече от 300 евровсе пак зависи от класа на колата а ти определено си се насочил към сепер автомобил. А на автовоз е по добре особено на тази цена 800 лв спестявяш застраховка, гориво,винетки, път, глоби тук в бг я караш веднага от автовоза за регистрация но преди това си направи застраховка и превод на докементите .Успех и да се похвалиш.И да не забравя повечето коли си имат сервизни книжки накар някои да ти преведе какво и на калко км са сменяни консумативи -масла ремъци ролки филтри че аз смених всичко по нея а се оказа че нее трябвало всичко.