:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

проблем с централното

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

проблем с централното

Мнениеот moimoimoi » Чет 04 окт 2007 19:01

значи колата е с аларма , и проблема е че се самозаключва,алармата изпюлква и се заключва, не е от дистанционното!на другия ден изклщчвам алармата от захранването и/да не работи изобщо/и пак по едно време се заключи, от което правя извода че не би трябвало да е от алармата?!?ако може някои да ме насочи накаде да търся, съмнявам се в бутоните на дръжките на предните врати,в някои оголен кабел или в платката дето е компресора, не мога си обясня че освен че се самозаключва ами и се пуска и алармата

Потребителски аватар
valioboy
Автомобил:
Двигател:

хмммм

Мнениеот valioboy » Чет 04 окт 2007 22:07

нз колега,но един мои братовчед преди 4-5 години си беше взел голф 2 с централно без аларма,оточнявам централното беше с дистанционно и то по същия начин на някакви секунди се заключваше тъй че се обарни към някои сервиз

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за алармата

Мнениеот kibo_tom_8440 » Съб 06 окт 2007 15:32

:lol: :roll: Вероятно имаш някъде окъсяване на централното заключване, като влезеш в колата самозаключва ли се. Работата е елекричарска така че ако не разбираш по скоро съвета на moimoi... е най добре за теб.

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Съб 06 окт 2007 17:36

функция на алармата .смотаните са така ако е програмируема това се маха ако не е нова аларма

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Съб 06 окт 2007 22:25

Моля първо за извинение на СПАМ-чето, което ще направя, но и аз имам проблем с централното. Значи като заклкюча колата се чува един много странен шум. Нещо като " тък-тък-тък". Чува се едно глухо и то само когато заключвам колата. Някой имал ли е такъв проблем досега, защото мен ме притеснява?

monk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот monk » Пет 12 окт 2007 11:00

Здр И аз имам същия проблем карам пасат В3 странйя шум ми се чуваше от задна лява врата и какво направих с рака заключих вратата а след това с ключа централното и всичко беше наред. Проблема ви не е в алармата а в централното и по точно в самата ключалка

Потребителски аватар
nakala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nakala » Пет 12 окт 2007 14:13

Ами колега на моя Пасат B3 праве6е саштият проблем,и проблема се оказа в прага на задната дясна врата има едно като крастачка с маркучета за вакум мисля 4е беше,и единият мъркуч се беше извадил защото минах през голяма дупка,но би трябвало да има на други места такива крастачки за другите врати,багажник,капа4ка на резервоара, и така може да е от това :wink:

Върни се в “Passat”