PASSAT B5 1.9 TDI 110к.с. AFN
Здравейте! Имам проблем със задна лява врата.Не се командва с дистанционното-нито закл. , нито откл.Не се вкл. осветлението в салона,не свети и осветлението отдолу на вратата.Това,което най-мн ме тормози обаче е,че не свети диода от фабричната аларма,който е до бутона на шофьорската врата.Въпросът ми е дали всичко това е от модула във вратата или е възможно да е и от комфорт модула.Благодаря.
Последна промяна от iav на Сря 17 окт 2007 16:50, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Проблемът в задна лява врата си е от нея. Има писано много по въпроса (има дори и снимки, точно на задна лява врата). Малко е вероятно да е от комфорт-модула. Несветенето на светодиода в шофьорската врата най-вероятно е следствие от въздействие на алармаджии.
Поправи си заглавието - двигател AFN е 110 к.с., а не 101 к.с.
Поправи си заглавието - двигател AFN е 110 к.с., а не 101 к.с.
Да ,недоглеждане от моя страна .PASSAT-a e В5 и е 110кс.Значи всичко се получи заедно,светеше си диода първоначално,а вратата понякога отказваше да се отключи.Знам ,че е писано,чел съм и от руските форуми.Вратата ще я разглобя първо нея.Дали обаче несветенето на диода може да е от това,че откл. и закл. на вратата не
работи?
работи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Диодът не мига/не свети/,когато някоя от вратите не се заключи с централното.Тогава не се получава и сигнал за заключване.Ефектът е същият ако заключиш вратата ръчно,а останалите с централното.Говорим за фабрична аларма.Разглобяването на вратата е вече описано и възможните повреди също,дори как да провериш това онова.Има и майстори - също ги пише тука.
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Търсачката колега - миналата седмица пуснах линк в секцията за ремонти, а и във форума има много изписано аз имах проблем със същата врата и я оправих с помоща на хората от форума. ГЛЕДАЙ много внимателно спойките в машинката за заключване защото едвам се забелязват когато са разпоени от вибрациите.
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: