в неделя ми се наложи да карам на бензин,понеже свърших метана на връщане от село и...Изненада-двигателя след като вдигне 2000 оборота започна зверски да прекъсва.Не можах да вдигна повече от 3000 об.Някак си ги изминах 10те км до метанстанцията. Заредих,запалих на бензин- на място всичко беше идеално.Двигателя работи плавно и на бенз и на метан.Прибрах се до нас на метан-никакви грижи.След като разтоварих отидох до един приятел да се консултирам.Проблема с работата на двигателя на бенз пак си го имаше-на ниски обороти всичко е ОК,но след 2000 прекъсва,придърпва и повече от 3000 не щеше да вдигне.Независимо дали я форсираме на място или е в движение.Пробвахме и с откачен дебитомер-все същото.На метан си работи без никакъв проблем.Най-интересното е че на другия ден проблема го нямаше,но в момента стоя на тръни и се притеснявам от следващия път,когато ще ми се наложи да карам на бензин.
Моля за съвет.

двигателя прекъсва след 2000 об. на бензин
- Велосираптор
- Автомобил:
- Двигател:
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз го имам тоя проблем с прекъсването над 2000 оборота. Колата е B3 - бензин-газ, паля я само на бензин иначе карам на газ. Обаче имам проблем че много не се ровя из двигателя и не знам ни ламбда сондата де е ни дебитомера за въздух - накратко казано не съм запознат с поподробното устройство на двигателя на пасата.
Дали има начин да се просветля по тия въпроси?

Дали има начин да се просветля по тия въпроси?