-отключвам колата,отварям лявата врата,сядам си и затварям лявата врата,давам на контакт и паля при което ето и какво се случва :
-левия прозорец не се управлява изобщо (цъкай си колкото искаш) - яува се отзад че нещо в модула щрака ама нищо не се движи.
-десния прозорец независимо накъде натискам бутончето се мучи да се движи нагоре (обаче е затворен и не може да иде по-нагоре).
Със задните не съм гледал какво се случва в тази ситуация.
По-интересното е друго - в момента,в който отворя и затворя дясната врата всичко тръгва идеално.Проблема се проявява от време на време.
Също така искам да отбележа че плафона вътре си светва като отворя лявата врата (незнам дали е от значение).
Свалих контролера,който е зад задната седалка и го прегледах за спукани спойки и някакви нередности - всичко му е идеално.
Алармата е свързана към ел.стъклата и ги вдига автоматично ама пробвах и друго - няма пряка зависимост между проблема и това,преди да се прояви проблема алармата да е вдигала прозорците.Т.е. и да ги е вдигала и да не е проблема се е проявявал.
Не съм изобщо запознат с тази част от ел.схемата така че приемам всякакви съвети какво може да е.
Не съм пробвал да си сваля десния прозорец от бутона на дясната дръжка когато имам този проблем ама не мога да си обесня какво общо има отварянето на дясната врата в цялата работа