проблем с лампичката на маслото

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Съб 03 ное 2007 11:40

за добавката съм гледал на Пловдискиа панаир и до колкото си спомняам е така

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 03 ное 2007 12:47

Passat_91 написа:Балгодаря за информацията. Ще пробвам първо с маслото. А какво ще кажете за тая добавка към маслото - руският модификатор, за която разбрах че само с 400 грама и без никакво масло в двигателя можело да се измине 50-80 км.Малко ми се струва учудващо.
    Не си прави експерименти с тези добавки :twisted: особенно пък с този универсален модификатор :олелеее
    Единствено за добавка на STP съм чувал добри отзиви но нямам лични впечатления. По принцип съм против добавките те ти трябват за временно закрепване на положението :? ако нещо не е наред те няма да го оправят :wink:

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за маслото

Мнениеот kibo_tom_8440 » Сря 07 ное 2007 19:43

:lol: Руската добавка за която пишеш се казва РиМЕТ /така се изписва/ не е модификатор е реметализатор. Действието му е да възстановява нарушени триещи повърхности - биелни и основни лагери, цилиндри и др. Разработка на руската военна промишленост и някаква германска фирма. На адрес www.motоrspower.com можеш да научиш повече. Аз лично сложих такова в първите 100 км има някакъв ефект, но после вече не знам добре ли е. Аз също смених масло, до преди РиМЕТ карах с минерални, от един месец карам с MOTUL 15-50. РиМЕТ струва във В.Търново 40 лв. За двигатели над 200 000 х.км. дават го да сипеш две тубички. Аз лично сложих само една. Преценката е изцяло твоя. :beer

Върни се в “Passat”