климатроник на Б5
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
климатроник на Б5
колеги нещо не мога да се оправя с климатроника сутрин като се е изпотило стъклото как да го пусна да го издуха най-бързо
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Пусни го да духа на стъклото с копчето на което има отбелязано нещо като трапец и вълнообразни линии минаващи през него.Изключи си копчето EKON и настрой градусите примерно на 25-30.При мен щом задам да духа на стъклото автоматично ми изключва вътрешната рециркулация и влагата моментално изчезва.Съвет -провери си филтъра на климатика да не е влажен защото времето гадно и мокро.
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
а къде се намира тоя филтър направо да го сменяsasho_mf написа:Пусни го да духа на стъклото с копчето на което има отбелязано нещо като трапец и вълнообразни линии минаващи през него.Изключи си копчето EKON и настрой градусите примерно на 25-30.При мен щом задам да духа на стъклото автоматично ми изключва вътрешната рециркулация и влагата моментално изчезва.Съвет -провери си филтъра на климатика да не е влажен защото времето гадно и мокро.
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
ArturDent написа:Отваряш капака и кутията се намира пред пасажера, точно под стъклото. Поленовият филтър струва около 22 лв.
А колега извинявай ама си в грешка за цената на поленовия.Преди една седмица сменях моя и обикновения е 28 лв на Мале а поленовия 52лв в представителен магазин на Кастрол в Пловдив.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ето тук има сравнително подробно описание на руски, с картинки.
Това е, което снимах, но е с лошо качество (с телефон)

Това е, което снимах, но е с лошо качество (с телефон)