Централно заключване Б4
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Централно заключване Б4
Колата е с централно,при заключване прави следното,:arrow: колата се заключва,но помпата продължава да жужи около 20 сек. спира за 2-3сек. и пак 20сек жужене, а при отключване няма проблеми
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Winner25 написа:Ако работи продължително време значи не може да достигне определеното налягане. Не е нормално да работи така. нормално е веднъж само за 4 - 5 сек в случай че няма отворена врата.
Major написа:При мен жужи 5-6 секунди, спира и после пак жужи 5-6 секунди.
Така требе да бъде и аз питах веднъж и ми отговориха колеги много правилно и точно

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ами защо при мене не се включва втори път? Примерно ако си пусна алармата преди да затворя шофиорската врата, заключва останалите 3 и след малко пак се включва и заключва шофиорската, но ако всички врати са затворени само веднъж го чувам. Да не би тази функция да работи само когато заключиш с ключа? Пробвал съм от вътре, мога да си ги отварям вратите без проблем.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Winner25 написа:Ами защо при мене не се включва втори път? Примерно ако си пусна алармата преди да затворя шофиорската врата, заключва останалите 3 и след малко пак се включва и заключва шофиорската, но ако всички врати са затворени само веднъж го чувам. Да не би тази функция да работи само когато заключиш с ключа? Пробвал съм от вътре, мога да си ги отварям вратите без проблем.
Ми незнам колега при мен я има таз екстра,а и при други колеги го има това нещо

- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Така требе да бъде и аз питах веднъж и ми отговориха колеги много правилно и точно ,второто жужене е за допълнителна сигурност ако мога така де се изразя,демек при такова заключване няма да можеш да отвориш врата чрез издърпване на палчето (ако си вътре или си свалил прозореца най-добре може да се пробва),то не помръдва
Точно така е.Разбрах това след като бях заключил майка ми на гарата.Жената стоя вътре около 15 минути
хаха
Точно така е.Разбрах това след като бях заключил майка ми на гарата.Жената стоя вътре около 15 минути