passat B5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
passat B5.5
Привет на всички пичове във форума. Имам Golf3 и сега го продавам и мисля да си купя passat B5.5 и понеже виждам,че доста от вас карат такъв ми е нужно вашето мнение за него. Става въпрос за 1,9TDI 131hp kombi 2002-2003g. с климатроник и всички други екстри. Също така ми е много интересно за така говорения проблем с окачването, защото допреди три години карах passat B3 kombi,но бензин и бях адски доволен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам такъв, лимузина. Доволен съм. Автомобил който вози превъзходно, ускорява изумително/ до сега съм карал бензинки/ нищо общо! Икономичен,абе луксозна кола. Единствено което мога да добавя като "недостатък" е по скъпата поддръжка. Но имаш вариант да си купиш OPEL, там е евтино! Има приказка " кеф цена няма", и още една по повод думите на предния колега за киселото грозде!
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: passat B5.5
vip_castello написа:Привет на всички пичове във форума. Имам Golf3 и сега го продавам и мисля да си купя passat B5.5 и понеже виждам,че доста от вас карат такъв ми е нужно вашето мнение за него. Става въпрос за 1,9TDI 131hp kombi 2002-2003g. с климатроник и всички други екстри. Също така ми е много интересно за така говорения проблем с окачването, защото допреди три години карах passat B3 kombi,но бензин и бях адски доволен.
проблемът не е в окачването, а в пътищата у нас.
носачите на този пасат са много на брой и са направени така, че разтропат ли се , трябва да сменяш всичко. при нормално каране си държат доволно много километри - дупките обаче им разказват играта.
от ясно по-ясно е, че поддръжата на пасат 5.5 е скъпа - това е съвременен автомобил все пак. ако го сравняваш с поддръжката на б3 и голф3, просто недей - в много пъти повече е всичко - от ремъци и ролки до носачи и наладки. т.е. - ако сериозно си тръгнал да си купуваш такава кола, трябва да си подготвен и за съпътстващите я разходи по поддръжка - няма безплатен обяд.