ключалка за задна врата - пасат В4 комби

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
стефанов
Автомобил:
Двигател:

ключалка за задна врата - пасат В4 комби

Мнениеот стефанов » Пон 03 дек 2007 14:34

Купих го със счупена скоба на ключалката на задната врата и както всеки българин , взех да го побългарявам. И стана тя още по мацана. Ако някой може да помогне да ми се обади. Обиколих маса морги из района, но никъде няма.

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 03 дек 2007 14:41

търси в Хлевене-ловешко или София - нови модели автомобили за нашия регион за половера ми казват че нов модел и няма части а какво остава за пасата скоро оглеждах пазара за ауди А3 бенз -няма още не могат да изчистят автомобилите 90-91г производство а моргите са леш

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 03 дек 2007 15:41

отивай на алармаджия да ти монтират машинка за централно за 15 лв. и си готов. тва ти е най-евтин вариант - отваряш с бутон отвътре в купето (където ти е удобно), а ако алармата ти позволява, може да се включи и към нея.

Потребителски аватар
brainstorm
Автомобил:
Двигател:

Re: ключалка за задна врата - пасат В4 комби

Мнениеот brainstorm » Чет 06 дек 2007 18:22

стефанов написа:Купих го със счупена скоба на ключалката на задната врата и както всеки българин , взех да го побългарявам. И стана тя още по мацана. Ако някой може да помогне да ми се обади. Обиколих маса морги из района, но никъде няма.

Колега, когато купих моя пасатор по същия начин беше счупено. Купих си една ключалка втора употреба за 10 лв., пренаредих патрона и газ...

Успех!!!

Върни се в “Passat”