Чистачките изведнъж спряха да чистят и остават петна - защо?

Техническа и сервизна информация за Passat
didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 15 дек 2007 23:20

Аз ползвам само течност от Еко-то - много съм доволен. 1 л. концентрат (-60 С) го разреждам с 3 литра вода. Досега не съм имал проблеми да чукна на дърво. Колкото до чистачките - пускаш парното да духа на стъклото и след 7-8 минути си готов! :)

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Нед 16 дек 2007 11:04

При мен пък без течност за чистачки чистят добре използвам нахвърляната от другите коли вода :lol: .
С чистачки БОШ съм от АУТО + вече година и кусур и са сравнитено добре . Но течността трябва да разтваря добре. Хубаво е към купена готова течност да се прибави още малко Етилов спирт;)

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 16 дек 2007 12:50

Аз си купих от Лукойл снощи течност за чистачки - 4л за 10лв. Пише че държи до -21 градуса и днеска ще размръзявам това което има по пръскалките и ще изпръскам това което е останало в казанчето след което ще налея тая течност да видим кво ще стане. А ако смеся с нея технически спирт дали ще се получи добра комбинация, как мислите ? А за чистачките на мен ми замръват и шарнирните съединения и затова се замислям дали да не си купя от тия новите чистачки на БОШ които нямат такива съединения.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 16 дек 2007 16:56

Успях да си размръзя течността която беше по пръскалките след 2 часа мъки и сега си долях от течността дето си купих от Лукойл ... сега ще видим с нея как ще е :)

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Нед 16 дек 2007 17:26

в началото на студовете и чистачките на пасата (откраднатия) правеха петна оказа се че гумата е стара и това което се опира на стъклото се е откъснало там от основата на гумата ... |-> нали горе долу така изглежда ... "тирето" се къса

Върни се в “Passat”