Здравейте,
Знае ли някой дали има разлика в корозиоустойчивостта между В5, произведен 96 г. и същия такъв, произведен 98 г.?

Корозиоустойчивост на B5 96 г.
Слушах един фен, който говореше, че между 94 г. и 97 г. всички VW били с влошена корозиоустойчивост, тъй-като по него време имало нужда да се намалят производствените разходи, за да могат цените на автомобилите VW да бъдат конкурентноспособни и да се увеличат продажбите. Но като видяли, че "с трици маймуни не се ловят", през 97 г. решили да върнат старото качество и отново започнали да обработват каросерията, така както заслужава едно истинско VW!...
Та, въпросът ми е, дали някой е чувал подобно нещо?
Та, въпросът ми е, дали някой е чувал подобно нещо?
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
не знам да има такова нещо, но това не означава че няма
мога да говоря от личен опит само
притежавам Б4 1994 (реално е произведен края на ноември 1993 и първа регистрация на 8 декември 1993)
Като цяло колата не е мръднала единствено миналата година по вътрешния ръб на калниците забелязах няколко подкожушени места - където са се удряли камъчета и т.н. и малко фрапиращо за мен - дупка до гърловината на резервоара, беше се подуло и аз понатиснах с пръстче и опалянка дупка, но просто самото место е шибано и всичката гняс която успява да метне колелото се набива там, констуктивна недомислица че няма кора (може и да е имало ама сега няма)
та кат за 14 годишна бангия е добре

мога да говоря от личен опит само
притежавам Б4 1994 (реално е произведен края на ноември 1993 и първа регистрация на 8 декември 1993)
Като цяло колата не е мръднала единствено миналата година по вътрешния ръб на калниците забелязах няколко подкожушени места - където са се удряли камъчета и т.н. и малко фрапиращо за мен - дупка до гърловината на резервоара, беше се подуло и аз понатиснах с пръстче и опалянка дупка, но просто самото место е шибано и всичката гняс която успява да метне колелото се набива там, констуктивна недомислица че няма кора (може и да е имало ама сега няма)
та кат за 14 годишна бангия е добре