заден мост
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
[quote="sashoskiora"]Човека трябва да отиде в сервиз да му проверят колата и да му сменят това което е необходимо
- Това е най лесното и всеки го знае но е свързано с доста финансови разходи и съмнителен резултат при качеството на сервизите в БГ. А и нали за това са техническите раздели на форума да помага кой с каквото може, все пак има доста хора с технически познания тук. Така че ако нещо те дразни спри да влизаш и четеш в техническите раздели както и с некоректните си коментари към останалите членове на форума.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
sashoskiora сори че се намесвам ама не се сдържах
по твойта логика излиза че отговора на всеки въпрос е - иди в сервиза там ще ти кажат
що си мисля че това е форум за взаимопощ, а не за чесане на езици. хората са казали не питай старило а питай патило. човека споделя проблема и ако има сблъсквал се с подобно нещо отговаря. или пък се намесва ваското1 или радотм или никси или някое друго гуру ама те не са слънце и не могат на всякъде да огреят.
Понякога седя и мисля, понякога просто седя - powered by мечо пух
по твойта логика излиза че отговора на всеки въпрос е - иди в сервиза там ще ти кажат
що си мисля че това е форум за взаимопощ, а не за чесане на езици. хората са казали не питай старило а питай патило. човека споделя проблема и ако има сблъсквал се с подобно нещо отговаря. или пък се намесва ваското1 или радотм или никси или някое друго гуру ама те не са слънце и не могат на всякъде да огреят.
Понякога седя и мисля, понякога просто седя - powered by мечо пух

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мъ ж'въ такоам у сладурите!
Вярно, че в спора се ражда истината, но какво общо има тук заяждането?!?
Сашкин, ти почна първи, майна!
По темата-> Аз по-скоро бих заложил, че проблема е от грънците
Като се понатовари и нищо чудно да опират някъде, но без да се огледа и прецени много внимателно наистина само си гадаем (това за гърнетата и при мен е от опит (личен))
Лагерите в никакъв случай не бива да се допуска да се пренатягат! Посиняват веднага и... Чао, бамбини!
Колко се стягат- много труден въпрос! Имаше цяла тема за хлабини при лагерите.
С достатъчна точност за любителски цели може да се приеме следната методика: Натягаш лагера до момента, в който можеш, с помощта на отверка с леко усилие да плъзгаш шайбата под гайката. В повечето случаи това означава, че като хванеш и разклаиш гумата наляво-надясно усещаш много лек, едва доловим луфт.

Вярно, че в спора се ражда истината, но какво общо има тук заяждането?!?
Сашкин, ти почна първи, майна!
По темата-> Аз по-скоро бих заложил, че проблема е от грънците

Лагерите в никакъв случай не бива да се допуска да се пренатягат! Посиняват веднага и... Чао, бамбини!
Колко се стягат- много труден въпрос! Имаше цяла тема за хлабини при лагерите.
С достатъчна точност за любителски цели може да се приеме следната методика: Натягаш лагера до момента, в който можеш, с помощта на отверка с леко усилие да плъзгаш шайбата под гайката. В повечето случаи това означава, че като хванеш и разклаиш гумата наляво-надясно усещаш много лек, едва доловим луфт.