Разшиф. на комплектацията или кой с какво се е родил.
vetmed написа:.... само че едва ли много хора биха открили тази информация в тема "Антена на тавана". Би трябвало да я сложиш на по видно място.
Що? Ти как я откри? И след два часа .... тема с инфо! Между другото темата си я има и ти я дублираш ама както и да е, май по скоро ти не си потърсил да видиш че няма нужда от втора такава видна тема. Ето я http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%E2%EA%E0
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion

- vetmed
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да споря с теб, нито ще доказвам че преди няколко месеца я открих във въпросния руски сайт и я прехвърлих във WORD по молба на един колега, наистина не съм потърсил из форума и без да искам съм я дублирал, по важното е, че доста колеги са я видяли за първи път и надявам се информацията им е била от полза.
А ако четеш руски сайтове и искаш да бъдеш полезен, би следвало да предупредиш колегата webdude, който във същата тема е изложил снимка с VIN-а на колата си, да го прикрие за да не се възползват злонамерени лица, това го пише почти навсякъде при братушките и не само. Сори за спама, за темата да преценят модераторите.
А ако четеш руски сайтове и искаш да бъдеш полезен, би следвало да предупредиш колегата webdude, който във същата тема е изложил снимка с VIN-а на колата си, да го прикрие за да не се възползват злонамерени лица, това го пише почти навсякъде при братушките и не само. Сори за спама, за темата да преценят модераторите.
vetmed написа:Няма да споря с теб, нито ще доказвам че преди няколко месеца я открих във въпросния руски сайт и я прехвърлих във WORD по молба на един колега, наистина не съм потърсил из форума и без да искам съм я дублирал, по важното е, че доста колеги са я видяли за първи път и надявам се информацията им е била от полза.
Няма да спориме

vetmed написа:Хитро!!! Интересно откъде я изнамерил снимката.