Разшиф. на комплектацията или кой с какво се е родил.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Пон 21 яну 2008 13:14

Същото го пуснах оня ден в ето тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... c&start=15 ето това е мястото в интернет http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect :wink:

Потребителски аватар
vetmed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vetmed » Пон 21 яну 2008 14:55

Браво колега, само че едва ли много хора биха открили тази информация в тема "Антена на тавана". Би трябвало да я сложиш на по видно място.

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Пон 21 яну 2008 15:06

vetmed написа:.... само че едва ли много хора биха открили тази информация в тема "Антена на тавана". Би трябвало да я сложиш на по видно място.

Що? Ти как я откри? И след два часа .... тема с инфо! Между другото темата си я има и ти я дублираш ама както и да е, май по скоро ти не си потърсил да видиш че няма нужда от втора такава видна тема. Ето я http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%E2%EA%E0

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 21 яну 2008 19:04

:lol: И при мен тази табела е на капака над резервната гума на комбито. Но не съм се замислял за някои данни които съдържа тя. Например тези съкращения на букви които сочите. Ще го проверя и аз да видя какво значение има, макар че инфото което съдържа ме удовлетворява-номер на цвета на колата, номера на купе и двигател и т.н. :beer

Потребителски аватар
vetmed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vetmed » Пон 21 яну 2008 20:01

Няма да споря с теб, нито ще доказвам че преди няколко месеца я открих във въпросния руски сайт и я прехвърлих във WORD по молба на един колега, наистина не съм потърсил из форума и без да искам съм я дублирал, по важното е, че доста колеги са я видяли за първи път и надявам се информацията им е била от полза.
А ако четеш руски сайтове и искаш да бъдеш полезен, би следвало да предупредиш колегата webdude, който във същата тема е изложил снимка с VIN-а на колата си, да го прикрие за да не се възползват злонамерени лица, това го пише почти навсякъде при братушките и не само. Сори за спама, за темата да преценят модераторите.

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Пон 21 яну 2008 20:43

vetmed написа:Няма да споря с теб, нито ще доказвам че преди няколко месеца я открих във въпросния руски сайт и я прехвърлих във WORD по молба на един колега, наистина не съм потърсил из форума и без да искам съм я дублирал, по важното е, че доста колеги са я видяли за първи път и надявам се информацията им е била от полза.
А ако четеш руски сайтове и искаш да бъдеш полезен, би следвало да предупредиш колегата webdude, който във същата тема е изложил снимка с VIN-а на колата си, да го прикрие за да не се възползват злонамерени лица, това го пише почти навсякъде при братушките и не само. Сори за спама, за темата да преценят модераторите.

Няма да спориме :wink: Да приемем че е голямо съвпадение тогава :wink: А между другото според мен колегата webdude не се нуждае от никакво предупреждение щото не е толкова луд да си постне VIN-а. Това е снимка която е намерил от някъде а не неговата. Пусната е само за пример. Ако забеляза буквата на номера която отговаря за годината е X т.е. трябва да е от кола произведена 99-та а както виждаш колегата е с кола 95-та и би трябвало да е с S.

Потребителски аватар
vetmed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vetmed » Пон 21 яну 2008 21:17

Хитро!!! Интересно откъде я изнамерил снимката.

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Пон 21 яну 2008 23:33

vetmed написа:Хитро!!! Интересно откъде я изнамерил снимката.

:D Айде да я разкостим темата напълно. От къде е снимката - виж в темата където е постната снимката - отдолу под нея колегата е цитирал друга по-стара тема, пак от форума. Е точно в тази цитираната от него тема е постната същата снимка от друг наш колега който има подобен въпрос за лепенката в багажника. Според мен той е собственика на колата с виждащия се VIN. Вижда се че е с Голф ІV 99-та. Е сега вярно че и него можем да предупредим, ама това си е цяло разследване да стигнем до него :D пък и толкова време след като е постнал снимката /тая тема специално съм я пропуснал във форума когато се е коментирала, а иначе влизам всеки ден/ не върви някак си.

Върни се в “Passat”