здравейте,
опитах да намеря нещо по въпроса но не открих. Днес като минавах из кварталните улички между блоковете не можах да избегна попадането на предното ляво колело в една по-голяма дупка. За съжаление имах възможност да сляза доста по-късно и далеч от мястото - та тогава установих че за щастие не съм огънал джантата, но пък за нещастие съм загубил таса. Надеждите ми да го намеря все още читав бяха минимални и на връщане от едното любопитство реших да мина по същия път и когато спрях на въпросното място го намерих перфектно размазан (едвам го познах по емблемата която беше доста встрани от него).
Та въпроса ми е знае ли някой откъде могат да се купят такива тасове (освен от официалните представителства):
http://vwclub.bg/~tyan/Other/Passat ... tfront.jpg
(вече е ясно че ще ги подсигурявам със свински опашки)

Оригинални тасове B5
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- fichtenweg
- fichtenweg
- fichtenweg
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
До колегите fichtenweg, wishmaster
На снимката, която сте побликували, мисля че не са оригиналните тасове на VW.
Аз имам ТОЧНО същите (поне на външен вид) и си ги купих от най-загубеното магазниче на пазара.
Имате късмет защото преди около месец ме удариха леко отпред, в ляво, в резултат на което ми счупиха единия тас. т.е. - имам три бр. за продаване
.
Срещу разумна цена бих се раздели с всеки един от тях.
Не мога да си намеря същия модел, но ще си купя подобен (продават в комплект от четири). Чакам оферти.
Аз имам ТОЧНО същите (поне на външен вид) и си ги купих от най-загубеното магазниче на пазара.
Имате късмет защото преди около месец ме удариха леко отпред, в ляво, в резултат на което ми счупиха единия тас. т.е. - имам три бр. за продаване

Срещу разумна цена бих се раздели с всеки един от тях.
Не мога да си намеря същия модел, но ще си купя подобен (продават в комплект от четири). Чакам оферти.
Re: До колегите fichtenweg, wishmaster
ArturDent написа:На снимката, която сте побликували, мисля че не са оригиналните тасове на VW.
я вземи и помисли още малко