А може ли да кажеш поне каква е била реалната цена и тази на която си ги взел ти ?
Фирмата от която си ги взел предполагам няма да кажеш, макар че ме интересува от къде си намерил TRW в Пловдив освен може би в Хаас макар че и там се съмнявам да са TRW ?
Passat B5 - кои са най-качествените носачи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: B5- кои са най качествените носачи?
колеги в ауди форума един колега/от варна/muftal4o/-продава на около 400 лв.-гледам има добри отзиви..
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
ефенди написа:колеги в ауди форума един колега/от варна/muftal4o/-продава на около 400 лв.-гледам има добри отзиви..
Това e ремонтен комплект с марката HERZOG. Като за такива които се продават масово по e-bay 400 лв. звучи малко множко.
По немските форуми пишат че се разтракват относително бързо заради това че шапките които предпазват ставите се разпадат за по-малко от година.
- draior
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- Двигател:
- Контакти:
fichtenweg написа:ефенди написа:колеги в ауди форума един колега/от варна/muftal4o/-продава на около 400 лв.-гледам има добри отзиви..
Това e ремонтен комплект с марката HERZOG. Като за такива които се продават масово по e-bay 400 лв. звучи малко множко.
По немските форуми пишат че се разтракват относително бързо заради това че шапките които предпазват ставите се разпадат за по-малко от година.
Аз като търсих най-евтините в e-bay бяха 129 евро (безименните) и доставка до БГ сложи поне 20 евро стават 300 лв. Незнам колко си ги видял по-евтино
ефенди написа:колеги в ауди форума един колега/от варна/muftal4o/-продава на около 400 лв.-гледам има добри отзиви..
аз си взех от него 410 лв с доставката до Перник нито го знам нито го познавам колегата. прати ми ги за 24 часа. преди 4 дена ги сложих. Като истински са

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- gicho76
- Автомобил: VW Golf VI Variant
- Двигател: 1600 tdi CAYC
и моите са от колегата от Варна /вече са на 370лв./, преди 9000км. ми ги смени друг колега от форума за 100лв. и досега са бетон. Ще пиша ако има издънки, но във форума на Ауди всички отзиви са позитивни:
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 1%E0%F7%E8
p.s. Ще влизам тук от време на време да коригирам изминатите от мен километри с този комплект носачи
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 1%E0%F7%E8
p.s. Ще влизам тук от време на време да коригирам изминатите от мен километри с този комплект носачи

Последна промяна от gicho76 на Вто 23 мар 2010 22:55, променено общо 4 пъти.
- besnia7
- Автомобил:
- Двигател:
Аз смених моя проблемния (големия долен) с topran и тропането спря.
Не съм въртял много километри и немога да кажа колко ще ме изкара, взех го от ebay и с доставката ми излезна 100 лв. За сравнение topran долен ляв ми обявиха цена 180 лв в Ауто+.
Тъй като продавача от ebay ми прати първия път вместо левия, десен и аз пак си поръчах от него ляв, сега десния съм го пуснал в раздела "Продава", ако на някой му трябва го продавам на цената на която съм го взел 100 лв.
Не съм въртял много километри и немога да кажа колко ще ме изкара, взех го от ebay и с доставката ми излезна 100 лв. За сравнение topran долен ляв ми обявиха цена 180 лв в Ауто+.
Тъй като продавача от ebay ми прати първия път вместо левия, десен и аз пак си поръчах от него ляв, сега десния съм го пуснал в раздела "Продава", ако на някой му трябва го продавам на цената на която съм го взел 100 лв.
Последна промяна от besnia7 на Сря 23 дек 2009 20:57, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-качествените носачи са новите носачи! Независимо от коя марка са! Всичко останало е въпрос, на това как и най-вече колко внимаваш къде си караш колата! Иначе като ти се харчат повечко пари, никой не може да те спре!
Лично аз никога не бих дал луди пари просто за да си угодя, че видите ли марката била еди-каква си, пък другата не знам каква си! След като и двете са с еднакво предназначение, си спестявам парите и взимам по тънката цена! А паричките бих ги дал за нещо по-стойностно! Важното е колата да ти служи, а не ти да си неин слуга!

- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
колега draior,
не си разбрал, не съм търсил комплекти като този и точно поради това не бих дал 400 лв. за такива, но разбира се не искам да ангажирам никого с избора си. Предпочетох за малко повече да си взема MeyleHD и засега нямам забележки.
не си разбрал, не съм търсил комплекти като този и точно поради това не бих дал 400 лв. за такива, но разбира се не искам да ангажирам никого с избора си. Предпочетох за малко повече да си взема MeyleHD и засега нямам забележки.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Вижте на какво попаднах в нета.
- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
kirhadj написа:Вижте на какво попаднах в нета.
Колега прегледах какво му е хрумнало на Kris-Hansen и аз мисля, че наистина е едно много добро решение за един отосновните проблеми водещи до подмяна на носачите ни. Разбрах, че може би най яките носачи са на ASMETAL, но имат един недостатък - разскърцват се бързо (не бива да бъркаме скърцане с разбиване). С монтирането на точно тази гресьорка ще се премахне скърцането ще се удължи живота на носача неколкократно. Имам в предвид всички марки носачи.
- DJIGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kirhadj написа:Вижте на какво попаднах в нета.
А тази гресьорка допълнително ли е поставена, или си е оригинално така

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за гресьорката, но така изглежда оригинално поставена.
А тези от АС метал май нямат цяло окачване.
А тези от АС метал май нямат цяло окачване.
[quote="ipget"]Аз приемам мненията на всички и не съм казал, че Lemforder са най-добри. Може и TRW и SWAG и HERCOG и каквито и да са, но да са качествени и на добра цена.
Идеята ми е да се намери възможно най-КАЧЕСТВЕНИЯ вариант на възможно най-ИЗГОДНАТА цена. И крайната цел е да се намери от къде и как да се купуват тези неща.
[/qu
Колега относно markata lemforder предлага се в Ауто +,и има един магазин на ул.раковски м/у сливница и козлодуй Стиви ауто се казва и там продават оригинални части лемфъордер,така че успех в закупуването..
Идеята ми е да се намери възможно най-КАЧЕСТВЕНИЯ вариант на възможно най-ИЗГОДНАТА цена. И крайната цел е да се намери от къде и как да се купуват тези неща.

Колега относно markata lemforder предлага се в Ауто +,и има един магазин на ул.раковски м/у сливница и козлодуй Стиви ауто се казва и там продават оригинални части лемфъордер,така че успех в закупуването..
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бих казал, продават се в нета и се поръчват от чужбина. Тия тука на 1000% печалба не искам да ги ям вече