Б4 за какво служат бутоните на ключа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За какво служат бутоните на ключа
Здр. колеги имам един проблем и искам да го споделя с вас и ако някой може дами помогне ще сам много благодарен. Проблема е: имам голф4 и имам два ключа единия е с 2 копчета а другия е с 3, който е с 2 копчета работи но който е 3 копчета като натисна някое копче само свети диодчето и нищо не става и като вкарам ключа с контакта изпосва ми грешка и не мога да паля. Колата я купих скоро и човека ми каза че преди работил с ключа с 3 копчета но нещо се е повредило и почнал да ползва ключа с 2 копчета. Из форумите намерих и там пишеше че може да се програмира самата ампула който е вътре в ключа (не знам дали е вярно). И ако направя процедурата който е описан по горе за програмирането ще ми заработи ли ключа с 3 копчета дето е?
- edi6504
- Автомобил: VW PASSAT 5.5
- Двигател: AVF 2003
Re: За какво служат бутоните на ключа
Здравей те, дали това програмиране важи за пасат 2003г.?
Проблема при мен е следният:
Натискам коп. за откл. и откл. само шоф. врата повторно нат.откл. и другите врати,да ли това е нормално? :(
Проблема при мен е следният:
Натискам коп. за откл. и откл. само шоф. врата повторно нат.откл. и другите врати,да ли това е нормално? :(
Re: Б4 за какво служат бутоните на ключа
За колегите на които диода сети постоянно, проблема е по спойките на платката на ключа. Аз имах същия проблем и го дадох на един познат електрончик, повторил само спойките и ключа проработи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, извинявам се предварително ако има друга тема за моя въпрос и ако е така ще съм много благодарен да ме насочите към нея.
Имам проблем с моя Тоуран 2006г. При смяна на батерия на дистанционно си загуби паметта. Сега не мога да отключа и заключа с дистанционното. Мога единствено да заключа с ключа,като след това пробвайки механично да отключа се отключва единствено шофьорската врата.
Колата може да бъде запалена с ключа който е към дистанционното.
Проблема е,че загубих другото дистанционно което работеше перфектно.
Моля за съвет как да го синхронизирам с алармата и централното.
Благодаря предварително.
Имам проблем с моя Тоуран 2006г. При смяна на батерия на дистанционно си загуби паметта. Сега не мога да отключа и заключа с дистанционното. Мога единствено да заключа с ключа,като след това пробвайки механично да отключа се отключва единствено шофьорската врата.
Колата може да бъде запалена с ключа който е към дистанционното.
Проблема е,че загубих другото дистанционно което работеше перфектно.
Моля за съвет как да го синхронизирам с алармата и централното.
Благодаря предварително.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Някой вече беше питал точно за Тоуран...
За съжаление синхронизацията на ключовете става само с диагностичен софтуер.
Повечето автоключари имат такъв
За съжаление синхронизацията на ключовете става само с диагностичен софтуер.
Повечето автоключари имат такъв