Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
-
- Автомобил: Passat b7 2013 DSG 140ps
- Двигател:
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Радиатора от долу е смлян от камъчета , даже имам един забучен който не мога да извадя. На старата кола си бях сложил декоративна алум. решетка тип "тунинг" в долната част на бронята пред радиатора и след смяна на радиатор. И тук нещата вървят в тази посока.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Слаб материал на кондензатора.
Я отворете една примерна снимка на Октавиа 1,да видите там какви дупки са пред него.
Врабче ще мине.
Я отворете една примерна снимка на Октавиа 1,да видите там какви дупки са пред него.
Врабче ще мине.
-
- Автомобил: Golf7 GTE 2017 + MB S205 2020
- Двигател:
Хм, моята се води CLBMT, което мисля, че означава Comfort-line и сините маркетингови глупости после. А бронята изглежда точно като на тези снимки. Има ли разлика м/у High и Comfort line в бронята?
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
Има разлика в предната броня , една тънка хромирана лайсна долу между халогените/дневните. В задната мисля, че са идентични на комфорта и хайлайна.
Освен тънката лайстна в средата рамките на халигените/дневните са с пиано лак вместо черен мат. Вертикалните лайстни на вратите също при мен са мат а на highline са пиано лак. Рейловете на тавана също, общо взето има разлики. Това което ме разочарова малко е това че разликите са незначителни, дори R line трябва да гледаш два пасата един до друг, за да хванеш разликите. Докато при А6 , S6, RS6 разликите са брутални и визията е коренно различна. Но явно на vw не им е позволено много да творят.
-
- Двигател:
Една циганийка от мен. Амбиентно осветление rgb с управление на цветове, настройки и в ритъм на музика от телефона с блутут връзка чрез приложение. Включил съм го на ключа за фаровете, включва се автоматично с тях.. Светлината е много мека, и въобще не дразни. Един контролер с 5 канала-табло и 4 врати, обща мощност 3вата го дават. В момента съм хванал розово. Домързя ме да свалям корите, да сложа и на вратите . Монтажа е без никакво рязане, пробиване и нарушаване на интериора или ел. инсталацията, без стърчащи кабели, ключове.

- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Да речем си се поувлякал според мен.
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Можеби само горната ако оставиш, двете са too much :)
Но ако теб те кефи си е друга бира.. [emoji16]
Но ако теб те кефи си е друга бира.. [emoji16]
-
- Двигател:
И аз мисля само за горната! Приемам критика.
твоята е интересен цвят и без хром пак стои добре
хром на рамките на вратите ще слагаш ли?
хром на рамките на вратите ще слагаш ли?
Мислих го, но е много сложно и скъпо занимание. Долните водобранни лайстни са лесни, но посел почва интересното. Горните са заедно с уплътненията около прозорците, лайстните около стъклото на панела са заедно със стъклото... Искам да сложа алуминиеви рейлинги за тавана от В6 но не съм намерил категорично инфо , че са едно към едно с тези от В7. А на В7 хайлайн рейлингите, нещо не са ми по вкуса, защото са комбинация от пиано лак и алуминий.