Пасат Б5 фарове
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Фарове за Пасат 5
А е, за Ауди А/S4 (Б5) стават ли фаровете на пасат Б5 ?
- snoopcar
- Двигател: 1.9 AFN
Някой да има впечатления от тези мигачи,как ще стоят с оригиналните фарове на б5?Или ако може да ми препоръчате друга алтернатива,че нещо не ме кефи пасата с тези оранжевите
.Имах намерение да сменям фаровете но ще отложа,че предстои да се сменят други работки
.Общо взето сегашните ми фарове не са пожълтели та смятам може да се получи това което съм намислил.

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
А бе, съдейки по снимката на колата ти, ако сложиш само нови мигачи - ще стане като хлебарка на сватбена торта.
Май не са ти чак в трагично състояние фаровете, но определено ще има очебийна разлика.
Съветвам те да изчакаш, събирайки пари за пълен комплект - фарове + мигачи.
Май не са ти чак в трагично състояние фаровете, но определено ще има очебийна разлика.
Съветвам те да изчакаш, събирайки пари за пълен комплект - фарове + мигачи.

- feikot
Някой,да има наблодения върху качеството на стоката предлагано от Интеркар 3000,защото ми дадоха доста примамлива оферта...чак не е за изпускане.
feikot написа:Някой,да има наблодения върху качеството на стоката предлагано от Интеркар 3000,защото ми дадоха доста примамлива оферта...чак не е за изпускане.
Колега нямам наблюдение за стоките на Интеркар 3000, но сподели ако може за каква примамлива оферта става въпрос щото и аз обмислям евентуална смяна на фарове и все още се колебоя и търся нещо по евтино!
- feikot
130 кинта на фар.
feikot написа:130 кинта на фар.
Колега за този фар ли става въпрос, това ми прилича на фар Депо (може би е някаква реплика) и наистина в такъв случай офертата е направо много добра.
http://www.intercar3000.com/index.php?q ... Fm2gTqQ%3D
Обаче в сайта на Интекар 3000 не виждам никъде къде имат магазини или представители, ти чрез нета ли си питал?
- feikot
Точно за тези става въпрос,не са реплика,питах изрично за марката,каза ми ДЕПО,без мигачи са обаче.А аз се обаждах по телефона,има някакво меню с магазини ама не ми го отваря
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,някой слагал ли си е Devil Eyes фарове? Буксите стандартни ли са или се налага преправяне? Може ли да се монтира ксенон, понеже пишело на тях, че не може? Ел.реглажа запазва ли се? Какви са крушките за къси и дълги? Извинявам се, ако има писано по тази тема, но точно на тези въпроси не можах да намеря отговори. Благодаря на всички.
- feikot
Селски и аз им се бях навил на тия,та мога да ти кажа,че това за ксенона е пълен смях.Може разбира се и пасват на буксите идеално (стига да са за Б5 ест ) от форума имаше някой с девил ама не си спомням.Аз се отказах.
- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера си сложих Depo H4+H7 (като оригиналните). Днес ги регулирах на стенд, ама още не съм имал възможност да видя как светят през нощта на път.
- feikot
От къде и за колко ги купи колега,че на мен ми казаха,следващия четвъртък че ще ги има.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в бургас редовно засичам един пасат с черни девилски очи и в интерес на истината изглежда много добре ... поне за моите критерии
- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:От къде и за колко ги купи колега,че на мен ми казаха,следващия четвъртък че ще ги има.
Ми от Габрово, Autohelp за 118 лева парчето.