Traytor написа:Ти май си от хората които си мислят че тяхното мнение трябва да е всеобщо. Аз споделих че не ми харесва как стои. А това че на теб ти е трудно да свалиш таблото не означава, че в действителност е трудно. Дали съм по ремонтите или по писането си знам аз.
Колега, защо достигам до този извод ?
От опит знам че човек който казва че нещо е много просто значи въобще не е наясно с действителността.
Лесно е само на думи, а реално нещата стават трудно и не винаги от първият път.
Тук във форума много колеги дават съвети, но когато Аз попитам нещо което не съм сигурен или не знам, всички тези които обясняват всичко колко е просто и лесно не дават отговор по същество. Даже въобще не казват нищо.
Ето сега питам в темата за
Пасат B5.5 Бутон за вратата, Микроключета-относно регулирането на хода на жилото за отваряне на вратата отвътре- дали бронята от към ключалката се регулира с завиване и тнт. Понеже от другата страна съм го разглобявал и знам че има щипка към кората и бронята.
Познай колко отговора получих от всички които уж сменят и отварят точно тези ключалки-нито един. А въпроса ми е елементарен.
Само един колега ми спомена че може при кората да е излезнала бронята. Обаче и той не знаеше за щипката там. Що така се получава на толкова елементарното ми питане ?
Яд ме е че като отварях и сменях джоистика за страничните огледала не обърнах внимание имали реглаж това жило.
Щото и това е лесна работа, ама иска да развия за н-ти път видиите и да допрецакам насрешните им резби и тнт.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=88&t=23478&start=675 ??? Айде лесен ми е въпроса колега, по лесен от това лесно табло !
На В3 имаше такъв реглаж на тия жила.