Сега свиреше ок радиото. Приготвих една друга антена и да видиме.
Иначе 100 кинта за тунер е безбожно, но такава ни е Кожодерията в тая оправия

TiL написа:Кви са тия читави пайнери, че преди дни обиколих два града и не можах да намеря читав плеър за 100-150лвВ технополиса имаше пайнери без диск за цели 175лв дето хич не ми харесаха как пеят... Накрая си взех компромисно сони за 200пари... На предишната кола бях взел сони(2005г го взех) което екстрата му беше аукс вход... още си пее яко животинката.
TiL написа:Кви са тия читави пайнери, че преди дни обиколих два града и не можах да намеря читав плеър за 100-150лвВ технополиса имаше пайнери без диск за цели 175лв дето хич не ми харесаха как пеят... Накрая си взех компромисно сони за 200пари... На предишната кола бях взел сони(2005г го взех) което екстрата му беше аукс вход... още си пее яко животинката.
brum написа:Абе гледам всеки "тунингова" говорителите в пасата. Ама някой дали е мерил АЧХ на т'ва дето сваляте? Щото до 100лв няма по-читав говорител от тоя (цената е за брой). Единственият недостатък на заводските е мощността. Но пък от към звук нямат равни в евтиния ценови клас...
Ей тъй, на шега реших преди време да меря няк'ви магнат, високочестотни, по 30+лв/бр спрямо заводските. Уж лачената работа. Пуснах 2, 4, 6, 8 и 10 и 15 килохерца и мерих силата на звука с един децибелметър. И имаше отклониния под 1 децибел. После сложих магната и отклоненията почнаха да стигат до 6-7 децибела още преди да съм прехвърли 10 килохерца. Не че магната е много качествен, ама т'ва на което искам да наблегна е характеристиките на заводските говорители :) . С нискочестотните историята е същата. Говорителите си имат разни неща като TS параметри. Точно тия по колите са малко или много напаснати за т'ва в което свирят. Както и за начина по който са монтирани...
Mishonti написа:Да ви попитам колеги.. понеже търсих, пък не намерих (може моя да е грешката) - да ми кажете как се разглабя централната конзола на Б5 с климатик.. да мога да поосвежа и боядисам пластмасите? Благодаря.
110afn написа:Пичове, някой може ли да ми даде оригинален номер на гуменото уплътнение на антената на тавана?
TiL написа:Щом не гасне лампата явно не ти зарежда генератора... Имаш проблем.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта