Пак въпрос за фабр.ксенон Нов проблем:((
- ormesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мнение
брато аз ще ти кажа едно тъй като и аз сменях крушка една след като закачиха фара нищо несветна даже ми се загуби и авто регулацията (теста който прави фара преди да запалиш). отидох в ЦОКОВ (Номер 1) и ми изчистиха грешките и се оправи. а грешки се появяват като се свали фара. трябвало да се сваля на махнат акомулатор. пробвай с цоков много са добри убедил съм се. все до тях опирам като има нещо. има и един друг вариант. едно аверче каза че ако не е сериозен проблема - само махаш (- минуса) на акомулатора изчакваш 1мин. и тогава се рестартирал компа на пасат-а. закачаш пак и "ready". Но пак ти казвам отиваш ЦОКОВ сервиз (до затвора) и нямаш проблеми после.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
а според вас има ли логична причина палачките да не искат да палят крушките от първия път,каква е разликата от крушка до крушка ?Може ли да е дало някаква грешка при свалянето на фаровете,защото се сещам,че и автоматичното нагласяне е изчезнало...
Питам ,защото вариантите са ми следните:
1.Да отида някъде да изчистят тази грешка ,дето е за нагласянето на фаровете ,току виж се оправят и крушките и почнат да светят от първия път..
2.Да купя нова оригинална крушка и да сложа една от стария комплект.
Питам ,защото вариантите са ми следните:
1.Да отида някъде да изчистят тази грешка ,дето е за нагласянето на фаровете ,току виж се оправят и крушките и почнат да светят от първия път..
2.Да купя нова оригинална крушка и да сложа една от стария комплект.