Пак въпрос за фабр.ксенон Нов проблем:((

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ormesh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

мнение

Мнениеот ormesh » Пет 07 ное 2008 21:19

брато аз ще ти кажа едно тъй като и аз сменях крушка една след като закачиха фара нищо несветна даже ми се загуби и авто регулацията (теста който прави фара преди да запалиш). отидох в ЦОКОВ (Номер 1) и ми изчистиха грешките и се оправи. а грешки се появяват като се свали фара. трябвало да се сваля на махнат акомулатор. пробвай с цоков много са добри убедил съм се. все до тях опирам като има нещо. има и един друг вариант. едно аверче каза че ако не е сериозен проблема - само махаш (- минуса) на акомулатора изчакваш 1мин. и тогава се рестартирал компа на пасат-а. закачаш пак и "ready". Но пак ти казвам отиваш ЦОКОВ сервиз (до затвора) и нямаш проблеми после.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Пет 07 ное 2008 23:30

батенце с тебе требе се видим пак да поговорим,че ми писна вече ... тоя цоков да не би да има и автомивка там ,щото аз май там ходих оня ден...

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 11 ное 2008 20:52

а според вас има ли логична причина палачките да не искат да палят крушките от първия път,каква е разликата от крушка до крушка ?Може ли да е дало някаква грешка при свалянето на фаровете,защото се сещам,че и автоматичното нагласяне е изчезнало...
Питам ,защото вариантите са ми следните:
1.Да отида някъде да изчистят тази грешка ,дето е за нагласянето на фаровете ,току виж се оправят и крушките и почнат да светят от първия път..
2.Да купя нова оригинална крушка и да сложа една от стария комплект.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Сря 12 ное 2008 22:40

:roll:

Slartie
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slartie » Чет 27 ное 2008 11:03

оправи ли си ксенона? че и моя фабричния ми създава ядове и да обмениме малко инфо?

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Съб 29 ное 2008 19:43

да ,но не оставаше време да пиша оригиналните баласти не искат да палят с китайски крушки.
Вариантите са два:
1.Нови баласти с китайски крушки (светят доста по добре)
2.Нови крушки (оригинални) светят 4300к светят жълто ,мене ме дразнеше зверски и избрах първият вариант.

Върни се в “Passat”