VW Passat B3 - Чудя се !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега зависи за кои части става въпрос примерно ако дизела не пали може да е от изгорели свещи,алтернатор, и .. а на бензина са свещи,палец,чукче и наковалня,кабели и... така че зависи за кои части според мен дизела е по-ефтин от към разход и частите му не са скъпи, а за вървеж мойта кола когато я взех и я пробвах вдигна 200 аз знам че километражите не са верни и максималнта и скорост е 180-190, ,но и мотора трябва да е пазен а аз на моя историята му я знам и е като го взех преди 4 години беше на 153 000 реални килом. сега историята няма да я разказвам защото е дълга, а колата е внос от Австрия, но иначе за подръжката на ТДИ има опасност да се чупи турбина, да се пука интеркулер и такива, а там вече са си едни числа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички отзовали се.
Отказах се.
Имам Corsa 91 г със АГУ,дава ми 6/100 разход на газ.Засега това ми е по важно,отколкото големината,което ми беше една от основните причини за треската,а и пословичната здравина на VW.Днес нещо ме беше обхванала треска за по-голяма кола,но след трезв размисъл и много четене из форумът се отказах от идеята.Ще я търкаляме Корсето още 1-2 год и тогава ще го мислим.Замислил съм се за Ван - за мен истинската семейна кола.Ако нещата се развиват правилно,може и нова кола ( дай боже )
Още веднъж Благодаря,и лек и безавариен път.
Отказах се.
Имам Corsa 91 г със АГУ,дава ми 6/100 разход на газ.Засега това ми е по важно,отколкото големината,което ми беше една от основните причини за треската,а и пословичната здравина на VW.Днес нещо ме беше обхванала треска за по-голяма кола,но след трезв размисъл и много четене из форумът се отказах от идеята.Ще я търкаляме Корсето още 1-2 год и тогава ще го мислим.Замислил съм се за Ван - за мен истинската семейна кола.Ако нещата се развиват правилно,може и нова кола ( дай боже )
Още веднъж Благодаря,и лек и безавариен път.