в ауто + (от кадето взех и жълтия датчик) има зелен,но беше с изтрит номер и ми поискаха 45 лева
vaskoto1 отдавна беше го казал - с зелен пръстен е за дизел ..... а бе загубена работа е тая ...

колега.....оригиналния датчик койо свалих от колата беше зелен......
еми незнам ама на него има емблемите на фолксваген и ауди.ама сега ако сложа пак жълт и пак ще ми показва 110 градуса а то още термустата едвам еадвам отворил
juve написа:еми незнам ама на него има емблемите на фолксваген и ауди.ама сега ако сложа пак жълт и пак ще ми показва 110 градуса а то още термустата едвам еадвам отворил
тъй де тъй ....аз не съм казал , че слагаш датчик менте , а че според форумните капацитети (най-малко ) не слагаш цвят като за бензинка , а като за дизелак , ама кой го знае ..при мен нищо не можа да се оправи от датчици така че им теглих една толкова засукана и завъртяна българска "усуканица" , че хората които слушаха наоколо запреплитаха кракаи завинаги зарязах тази система и наблегнах на алтернативите .....
повъртях си малко врътиките отзад (моите бяха заляти с восък) и...чудо....стрелката запонча да си показва каквото и термометъра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта