Страшно запотяване на стъклата!Пасат Б3!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 14 дек 2008 22:20

bnvp написа:Колега същата работа като при мен-спукан радиатор на парното-1000%.Тоя проблем май взе да става масов :shock Погледни си капачката на разширителния съд на антифриза,защото при мен се спука в следствие на повреден клапан на капачката.Успех в ремонта

Колега,де го тоз клапан бре?

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 14 дек 2008 22:57

Ами самата капачка е и клапан освен капачка - при повишаване на налягането изпуска ненужното налягане......след 1 и малко атомсфери отваря за да спадне налягането в системата....като се повреди има два варианта - или започва да изпуска непрекъснато или да не изпуска и тогава нещо някъде се пука,къса,отпорва и т.н. по охладителната система ;)
Успех!

Потребителски аватар
VroMoS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VroMoS » Пон 15 дек 2008 19:03

Днес след голям зор вече съм с новия радиатор и ми духа топло и не ми мокри джамовете :D
Радиатора ми беше оригиналния VALEO пишеше си VW AUDI,доста е издържал :lol:
Голям зор беше !Имам само един въпрос,понеже явно съм объркал нещо ли незнам ,в момента много трудно ми се враткат бутоните на топло студено и на това къде да духа .Като го въртя имам чувството че ще ги счупя,даже свялах наново всичко за да го оправям...обаче не видях как по друг начин могат да застанат тия жила :(
Аааа и след смяната спряха да ми светят вътроците в средната конзола?Къде им се намират лампичките ,възможно ли е да не съм закачил нещо ?
Ето малко снимков материал!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Нещата който ми бяха необходими бяха радиаторче (естествено ,без него закакво да разкачаш :lol: 38лв от Ауто +) Алуминиево тиксо(3 лв от Мастерхаус) 1 метър подложка за паркер 30 стотинки и една тубичка универсално лепило за 1.5лв останалото е мъка цял ден ,ако се закучи нещо може и два ,затова ако се сменя се взима един добър приятел ,една каса бира и се мята,макар че така може да се прави и 1 седмица :lol:
Ако някой има въпрос ,ще се радвам да му бъда от полза
П.с колата ми беше с Клима,малко поразлично е!

Потребителски аватар
naskoata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naskoata » Сря 31 дек 2008 19:10

Снимките не се отварят.

Потребителски аватар
VroMoS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VroMoS » Сря 31 дек 2008 19:12

Нямам представа защо....ако те интересува нещо пиши ми на скаипа fofcodsafa,ще се радвам да помогна

Върни се в “Passat”