При мен преди го имаше тоя проблем.vaskoto1 написа:провери дли не ти се пълни с вода скритото отделение за боклуци от лявата страна-това с по големия капак (мисля че си с комби?). там е връзката на тръбичките и понякога се вади и почва да пикае в колата...
Задна чистачка - 2
- Grego
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Горе долу напипах някакъв начин за спиране на чистачката, но все още не й е чиста работата... понякога спира с еднократно натискане на палеца, друг път трябва да задържа палеца натиснат и след като спре да се движи чистачката, натискам еднократно палеца, тя прави едно забърсване и спира.
Но явно е запушена самата дюзичка защото пуска по малко вода, но няма сила да опръсква стъклото, страничните отделения не се пълнят с вода, значи не е спукан шлауха, остава да сваля дюзата и да я почистя.
Въпрос към kris11, от къде да намеря това WD40?
Но явно е запушена самата дюзичка защото пуска по малко вода, но няма сила да опръсква стъклото, страничните отделения не се пълнят с вода, значи не е спукан шлауха, остава да сваля дюзата и да я почистя.
Въпрос към kris11, от къде да намеря това WD40?
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Да те пратя при колегата ми ???
Складова база "Химекс' / до затвора/ преди да влезеш в базата има 1 магазин точно на ъгъла. тел. 056 847760
Мамка и дюза луд бях станал с нея. Същата работа съвсем леко припръскваше. След надувания с компресор от стрната на входа на водата спря съвсем доката не я извадих.
Преди да я извадя и аз проверявах да не се е откачил шлауха/ че е по -лесно/
Складова база "Химекс' / до затвора/ преди да влезеш в базата има 1 магазин точно на ъгъла. тел. 056 847760
Мамка и дюза луд бях станал с нея. Същата работа съвсем леко припръскваше. След надувания с компресор от стрната на входа на водата спря съвсем доката не я извадих.
Преди да я извадя и аз проверявах да не се е откачил шлауха/ че е по -лесно/