Дрънкане на таблото
Re: Дрънкане на таблото
Аз отдолу съм се извинил на такива засегнати като тебе passat40 но в темата се пита за дрънчене и отговарям от къде е проблема при повечето, никой не пита каква ти е старата кола и дали разбираш от пластмаси .Моята не й дрънка таблото, защото е с
необикновена пластмаса.

И моя се разскърца и откачам ,на по старите ми коли не ме е дразнило толкова но тук ми се набива и е адски
изнервящо, вчера даже разглобих предна дясна врата понеже се чува едно пукане от нея
Яд ме ,че такива дребни детайли развалят общото ми впечетлиние от иначе солиден немски автомобил .
изнервящо, вчера даже разглобих предна дясна врата понеже се чува едно пукане от нея

Яд ме ,че такива дребни детайли развалят общото ми впечетлиние от иначе солиден немски автомобил .
- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
Ами аз исках точно това да кажа,както колегата PAskofan,че не може нова кола да е направена от толкова некачествен материал! Ти VW20V явно много разбираш от пластмаси,щом имаш специална...браво на теб,a простоватичките хора като мен ей така си дрънкаме,защото не сме специалисти по пластмасата като теб 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Заливайте всичко пластмасово в купето с канаконлит, за да не дрънка.
Колите ви не са нито чак толкова нови, нито пък претендират за перфекционизъм в изработката.
Тия просто са си така.
Ако искате да не дрънка нещо след 5-6-7-10 години джаскане, купете си Bentley, Rolls-Royce и т.н, при които на всяко ваше оплакване за подрънкване някъде по автомобила, до 24 часа ще пристигне сертифициран от фирмата-производител механик, за да отстрани досадния проблем.

Колите ви не са нито чак толкова нови, нито пък претендират за перфекционизъм в изработката.
Тия просто са си така.
Ако искате да не дрънка нещо след 5-6-7-10 години джаскане, купете си Bentley, Rolls-Royce и т.н, при които на всяко ваше оплакване за подрънкване някъде по автомобила, до 24 часа ще пристигне сертифициран от фирмата-производител механик, за да отстрани досадния проблем.

- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз да ти кажа много се чудих между пасата и едно бентли континентал гт ама накрая се спрях на пасата защото е малко по-евтин за поддръжка и сега много ме яд.Трябваше да взема бентлито разликата беше само 200 000лв разлика 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Ще се сетиш ти, ама късно... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Недупостимо е автомобил висок клас като пасата и то след като му е направен фейст и са отстранени доста дребни проблеми да не са отстранили този не голям но много дразнещ проблем с таблото. И при положение че държи цена кто автомобили от доста по престижни марки /Ауди,БМВ,Мерцедес/ нормално е да се иска и подобно качество на интериорните материали. Горе изложеното е мое мнение поткрепено с опит до момента съм сменил 16 коли от различни марки и клас. И като заключение не оплювам VW просто се възмощавам на това недупостимо проблемче. А относно колегата който твърди че този проблем възниквал в следствие на леки челни удари и разглабяне на таблото то значи че 95% от пасатите са ударани челно
дори и моят който съм го купил от бизнес партньора /италянец/ на бащами който е доктор и автомобилът му е бил семейната кола и за 6 години е навъртял 110 000км с подробна сервизна история без забележки по външения вид /нито един пребоядисван детайл/ и безупречен интериор и въпреки невероятно запазеното му състояние таблото прискърцваше. Проблема съм го отстранил на 90% с около 1 час игра с еврейската звезда и 2 вида сликонови спрея сега мн рядко може да скръцне.

-
- Автомобил:
- Двигател:
ето и снимка на един от спрейовете
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passat4o написа:вие какво очаквате...караме стари коли...как няма да скърцат...кво се чудите не мога разбера...като не искаме да има скърцане ще се купи кола от магазина,който може.И после като се разкърца ще се продаде и тя....
И оттам скърцат, не се надявай,,,,

- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:

Като се стопли времето - се чува по-силно, сега през зимата не е така.
А с тия болтове- долу отляво и отдясно на централната конзола- има някакъв ефект, но.. кусура обикновенно е от другите- които се намират чак отпред под стъклото...за съжаление
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де, а тоя спрей къде го пръскате? Аз го ползвам същия да си пръскам уплътненията на вратите преди зимата, да не замръзват и да не се късат. Къде по-точно се пръска в таблото - защото да си призная и при мен се чува едно леко прескръцване от таблото и от задните седалки, когато карам бавно по паваж
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пръскаш на всякаде от кадето ти скърца също и с шпрей за табло но пак със силикон 

- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пръскаш не пръскаш и след 1 седмица пак същото.Трябва да се разглоби и да се види кое болт4е иска уплътняване или натягане.Обаче разглобяването на табло е такава дълга история ,че успех на този които я започне
- baciko
- Автомобил:
- Двигател:
не ми скърца изобщто ништо,само като много усиля музиката от басовете се чува леко дрънчене,мисля че това е нормално.колата ми е пасат Б5 тди 2000г
- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се притеснявай колега ще проскърца,то това нашето не са пътища и нова кола да си вземеш пак след 1 година започва да се разскърцва.Така ,че варианта е или да си я оправяш или да се правиш ,че не го чуваш