Бавно загрява Б5 - РЕШЕНО!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Re: Бавно загрява Б5 - РЕШЕНО!

Мнениеот STEFFO » Вто 14 дек 2010 3:32

Моля да ме извините за старата тема, но намерих решение. Два пъти "сменях" термостат при един и същи майстор и се оказа, че просто той не го е сменял :beat_butt2 . От както сложих нов термостат всичко е наред, независимо с каква скорост се движа или каква е температурата навън, вдига бързно 90 градуса и стрелката седи там докато не изгася двигателя love.vw

gancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gancho » Вто 14 дек 2010 10:02

STEFFO написа:Моля да ме извините за старата тема, но намерих решение. Два пъти "сменях" термостат при един и същи майстор и се оказа, че просто той не го е сменял :beat_butt2 . От както сложих нов термостат всичко е наред, независимо с каква скорост се движа или каква е температурата навън, вдига бързно 90 градуса и стрелката седи там докато не изгася двигателя love.vw

А какво направи с "майстора"-две "смени"-два боя ли изяде????
пп-кажи къде е тоя да не ходиме при него :beat_butt2

Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Мнениеот STEFFO » Вто 14 дек 2010 12:28

Бой нямаше, защото майстора ми е... познат :( . Не знам защо така е станало, при него съм правил пълно обслужване и винаги съм бил доволен. Брат ми също е ходил при него за дребни ремонтчета и не е имал проблеми. Човека определено си разбира от работата, но и термостата който последно смених трябваше да е на 1 година, а пък определно изглеждаше на 20 - буквално се разпадаше.
Ако майстора пак ме разочарова, ще го публикувам в съответната тема :wink:

П.П. Мисля, че темата вече е за ключ.

Върни се в “Passat”