emo__80 написа:аз съм с 195/55 15 и 7j джанти нямам никакъ проблем карал съм и с 205/50 15 без проблем не опира нкъде давай по смело.
DoH_KuXoT написа:аз съм с 16" отпред ет28 отзад ет20 отпред гуми 205/45 отзад 215/40. Братовчед ми кара с 18" от ауди ТТ и пак не опират никъде. И двете коли са вариант. Със стандартното окачване, но не са провиснали като повечето пасати.
MITKO_DVD написа:Аз съм с 195/60/15 и мога да заява че опират и то само пр. гуми някъде където колата се залюшка демек някъде на отскокче в подкалниците
Winner25 написа:DoH_KuXoT написа:аз съм с 16" отпред ет28 отзад ет20 отпред гуми 205/45 отзад 215/40. Братовчед ми кара с 18" от ауди ТТ и пак не опират никъде. И двете коли са вариант. Със стандартното окачване, но не са провиснали като повечето пасати.
гуми с размер 215/40 идват малко по-малки от стандартния размер за пасат. Не знам при теб как е, но при мен със стандартното окачване няма как да опират защото гумата беше на много голямо разстояние от калника. Трябва да натоваря 1 тон за да има някаква вероятност калника да стигне до гумата.![]()
След като сложих по-ниски пружини обаче се промениха нещата. Като седнат отзад 3-ма човека и гумата се приближава доста до калника и има вероятност по неравностите да опре. Моите джанти са с ЕТ35 и нямам проблеми но ако сложа такива с по-малко ЕТ мисля че ще опират![]()
ligustrum написа:благодаря на всички колегище ги поръчам и като ги сложа,ще споделя още впечатления
гумите с които са в момента са 195/50/15 още веднъж
10Х
Winner25 написа:...Аз съм с 215...
velinsl написа:Winner25 написа:...Аз съм с 215...
и колко ти лапа извън града притова положение?
mafiota_a4 написа:В момента съм със 175/60/14 защото ги намерих евтино от един приятел,но лятото съм с 205/55/15
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта