Колеги съединител смяна-цена за работа?
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги съединител смяна-цена за работа?
Колега сервиза е в град Сливница!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Е това ако не е спам...
Миналата година по това време за труд - 70 лв.
Който е в София или в близост, смятам че няма какво да се колебае къде да отиде за този ремонт. Имаме си Клубни майстори, които знаят какво да правят, как да го направят добре и няма да вземат безбожни суми на никого.
Миналата година по това време за труд - 70 лв.
Който е в София или в близост, смятам че няма какво да се колебае къде да отиде за този ремонт. Имаме си Клубни майстори, които знаят какво да правят, как да го направят добре и няма да вземат безбожни суми на никого.
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата Nafta ще го помоля да не ми спами в темата.Човека в сервиза си свърши отлично работата и колата си върви доста прилично след смяната на съединителя.А за теб колега ако искаш да си чешеш езика не му е тука мястото ела и лично ми кажи каквото има да казваш.

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Пламене кои сервиз бре.
Направи малко реклама.
Направи малко реклама.
Нека е спам, нека ме предупреждават или санкционират, ама "Кога стана калайджия, кога ти почерня дупето?"
Да беше казал, че не ти е сложил жилото на съединителя като хората поне, "колега".... 

Последна промяна от Nafta на Пон 20 апр 2009 18:41, променено общо 1 път.
- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
труд 100 лв смяна съеденител
комплект 175 лв а принципно на сервизите им нямам вяра
...но си имам грамотен майстор...
комплект 175 лв а принципно на сервизите им нямам вяра

...но си имам грамотен майстор...
- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
plamen000000 написа:Колегата Nafta ще го помоля да не ми спами в темата.Човека в сервиза си свърши отлично работата и колата си върви доста прилично след смяната на съединителя.А за теб колега ако искаш да си чешеш езика не му е тука мястото ела и лично ми кажи каквото има да казваш.![]()
Колега много ми е чудно ако някой пожелае да ползва услугите на възхвалявания от теб "Сервиз" (разбирача от махалата)какво правиме тогава ?. и то кога на всеки гараж му викаме сервиз

Последна промяна от ReD_LiNe на Вто 21 апр 2009 10:04, променено общо 2 пъти.
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Nafta, nafta ти не направи ли едно кръгче с пасата след смяната на съединителя или сега ще ми се правиш на ударен.И думите ти не бяха ли:"Тва много хубаво включва сега."
Колега red line аз мога лично да гарантирам за качеството на работа на човека, и след като е по евтино отколкото на други места нека и други хора го използват!
Колега mad men сервиза е в махалата при един комшия.
Колега red line аз мога лично да гарантирам за качеството на работа на човека, и след като е по евтино отколкото на други места нека и други хора го използват!
Колега mad men сервиза е в махалата при един комшия.
Абе аз го карах, действително е по-добре отколкото беше, обаче пропусна да кажеш, че не ти беше закачил жилото като хората.Нищо, че после си го е оправил
.
Ама си продължаваш да наричаш гаража на комшията разбирач "сервиз".Мене това ме ядоса...Не върви да го препоръчваш...Пък и сервиза си е друго нещо, плащат се данъци, лицензи и други ми ти подобни щуротии, които може да ги каже някой по-запознат от мен.А не ти прави чест да пишеш изрази от сорта на "ако имаш нещо против ела ми го кажи лично","правиш се на ударен" и т.н.Кажи ако ти е за цел да се злепоставяме излишно
.Ама ако имаш нещо да казваш кажи на ЛС, щото иначе ще ти заключат темата
А кое е спам и кое не, преценяват модераторите

Ама си продължаваш да наричаш гаража на комшията разбирач "сервиз".Мене това ме ядоса...Не върви да го препоръчваш...Пък и сервиза си е друго нещо, плащат се данъци, лицензи и други ми ти подобни щуротии, които може да ги каже някой по-запознат от мен.А не ти прави чест да пишеш изрази от сорта на "ако имаш нещо против ела ми го кажи лично","правиш се на ударен" и т.н.Кажи ако ти е за цел да се злепоставяме излишно

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Само не разбрах в случая кое те подразни тва че в случая има кадърни хора и си знаят от работата, но работят в частен гараж ли?А колкото до човека еми той откакто се помня си има поне по 1 кола на ден и работи по нея.Което ще рече, че му се отдава работата следователно има доволни хора от неговата работа макар и да било в частния гараж.А който иска за същата услуга в оторизиран сервиз да го претупат за петкратно по голяма сума нека ходи там.Пича ми взе 60 и съм много доволен!!!
- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
plamen000000 написа:Само не разбрах в случая кое те подразни тва че в случая има кадърни хора и си знаят от работата, но работят в частен гараж ли?А колкото до човека еми той откакто се помня си има поне по 1 кола на ден и работи по нея.Което ще рече, че му се отдава работата следователно има доволни хора от неговата работа макар и да било в частния гараж.А който иска за същата услуга в оторизиран сервиз да го претупат за петкратно по голяма сума нека ходи там.Пича ми взе 60 и съм много доволен!!!
Абе попе фанете се разберете на по ракия в квартирата кой-крив,кой-прав

не е тука мястото

П.С надявам се да ме разберете правилно
П.С 2 ама се пак това не е сервиз

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Аз и без тва имам поводи да почерпя така, че няма лошо!

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Само искам да вметна нещо малко-оригинален съединител от Юнитрейд струва около 200лв.да не кажа под 200!!!(за голф2 съм сигурен че е доста под 200).Сега ще кажете-ти си луд!Да ама не съм,но има една малка подробност-ако стария ви съединител е оригинален го давате в Юнитрейд и ви дават нов на тая цена(иначе реалната цена е-ум да ти заиде
).Сега брат ми ще прави тая процедура,един познат му обеща да му намери оригинален от Голф2 
А за маслото за скорости-аз взех оригинално и цената му никак не е висока-16-17лв за 1литър.А във магазина на Шкода колеги казват че даже е по ниска;)

А за маслото за скорости-аз взех оригинално и цената му никак не е висока-16-17лв за 1литър.А във магазина на Шкода колеги казват че даже е по ниска;)