Дайте съвети за Б3?

Техническа и сервизна информация за Passat
anton123
Автомобил:
Двигател:

Re: Дайте съвети за Б3?

Мнениеот anton123 » Пон 20 апр 2009 22:50

е,щом всичко е добре с температурата и се включва перката не пипай нищо.ако все пак си решил да отстраниш проблема те съветвам да започнеш с датчика-вземи от някой приятел черния назаем и пробвай,не си копувай,защото може да не е от него.мисля че някъде в форума имаше стойности на съпротивлението на този датчик,за да направиш сравнение.

Потребителски аватар
Gencata
Автомобил: VW Golf Mk5 1.9 TDI
Двигател: BLS 2006

Мнениеот Gencata » Пон 20 апр 2009 23:04

Лошото е, че черният датчик е сменян, защото намерих стария да се мотае в багажника, а този монтирания блести и си личи, че е новичък, ама май е менте (щом показва така). Ще пробвам да му премеря съпротивлението дали съвпада с табличното. Благодаря за добрите съвети на всички :beer

Потребителски аватар
proxy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот proxy » Пон 20 апр 2009 23:16

Аз имах подобен проблем, миналата седмица свалих бронята, напръсках радиатора обилно с меглио, и с водоструйката. Не можете да си представите що гнусотия изтече. В момента е по-добре, но пак не съм доволен. Вече си мисля за водна помпа, та мисълта ми е, чист ли ти е радиатора, защото моят беше задръстен.

Потребителски аватар
passat_1.6TdI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat_1.6TdI » Чет 23 апр 2009 14:25

Колега на моя Пасат така ми показваше и много трудно намерих къде е проблема смених 2 термостата смених датчика и пак си показваше така и накрая си мислех че е от таблото взех табло втора употреба занесох да го сменят а те преди да го сменяат сменили датчика тоест сменили новия датчик със оригинален втора употреба и сега си държи нормалната температура 90-92 градуса мотора е 1.6 ТД+И SB.

Върни се в “Passat”