Проблем с автоматични светлини и чистачки при B6

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с автоматични светлини и чистачки при B6

Мнениеот Vladko » Нед 16 авг 2009 11:29

Аз съм казал същото по нагоре,но с доста по малко думи,което явно не си прочел.Това са цените-оттам нататък може да се прави каквото и да е(да се поръча с всички екстри,да ти направи дилъра отстъпка,но това важи и за двата варианта)
Или ако си купя тренд лайн и искам боя металик или перлен ефект ще ми я дадът безплатно,а при хай лайн ще ме накарат да я доплатя :shock
Също така може да не ми се случва да купувам по 3 коли на година нови от магазина,но все пак ми се е случвало за последните 10г. да купя 6 чисто нови коли от магазина и знам точно как става и поръчването и отстъпките и плащането и чакането на колата и неуредиците после като нещо не е така както трябва. :wink:
Единствено съм съгласен с това че за чисто нова кола колкото по високо оборудване и повече екстри толкова по добре.
П.С. Целта на постовете ми беше да стане ясно че разликата между тренд лайн и хай лайн е около 5-6хил. лв. а не едната да е 40000лв. а другата 80000лв. :wink:
Иначе то е ясно че ако купиш една кола със стандартно оборудване(например тренд лайн)тя струва толкова колкото пише в ценовата листа(ако не ти направят отстъпка) а после купиш същата кола,но хай лайн и поръчаш всички възможни екстри,то тогава цената може и да е над двойна. :wink:

Потребителски аватар
maimo
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX-2005

Re: Проблем с автоматични светлини и чистачки при B6

Мнениеот maimo » Нед 16 авг 2009 15:52

мда за свестен higline с пове4ко свестни екстри цената е някаде там и в гермния е така около 40000евро:)

Върни се в “Passat”