обезшумител на капака на мотора?
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Колеги, а дали не може да се направи такава кора за предния капак от подръчни материали, например с пълнеж от стъклена вата, макар че тя не е добър шумоизолатор, а по скоро топлоизолатор?!Знам че има да се продават доста добри шумоизолиращи материали, но в момента не се сещам за нито един такъв. А иначе с какво е пълна кората на капака?
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
http://etka.auto2.ru/vw/PASY/1990/91/56/1019899/
Това е обезшумителя на предния капак ( това което е маркирано с малки точици), и представлява някаква вата, която е закрепена с планки и скоби. Отстрани по коша също има вата която е закрепена с големи шайби и гайки ( поне при мен е така ).
Под самия двигател има пластмасова кора, която от вътрешната страна ( от към двигателя ) е тапицирана с такава вата.
Ватата под двигателя и отстрани по коша е с някакво тънко покритие, което най-вероятно е маслоустойчиво.
Не ми се струва добър вариант със стъклена вата?!
Това е обезшумителя на предния капак ( това което е маркирано с малки точици), и представлява някаква вата, която е закрепена с планки и скоби. Отстрани по коша също има вата която е закрепена с големи шайби и гайки ( поне при мен е така ).
Под самия двигател има пластмасова кора, която от вътрешната страна ( от към двигателя ) е тапицирана с такава вата.
Ватата под двигателя и отстрани по коша е с някакво тънко покритие, което най-вероятно е маслоустойчиво.
Не ми се струва добър вариант със стъклена вата?!