Поздрави от Дупница
значи първо на първо никъде не съм писал за тампони на заден мост незнам от къде ти е влезнало това в главата,става въпрос за задните тампони на предните носачи (сайлент) и като спреш колата когато те са скъсани и задните колела не държат както трябва цялата кола се клати на пред назад а опорната точка се явяват предните гуми сега станали ти ясно???????? и затва съм му написал да си сложи тампони от опел вектра защото са плътни целите са в гума ане като при фолксвагените две лентички от двете страниdj_tuhla написа:Не, не се заяждам, казвам че това което си написал няма как да стане колкото и да ми се пенявиш. До сега съм сменял задни тампони на две мои коли и знам много добре какъв е ефекта като са прецакани. Вярно е че задния мост мърда малко напред-назад успоредно на колата, но това се усеща в завой и по неравности. На същия пасат за който става дума тук, при мен тампоните му бяха колкото е възможно зле - гума нямаше останала по тях, и пак не ми е мърдала колата напред-назад при спиране. Айде отговори ми какво какво ще я дръпне задницата обратно назад като спре, че да се получи такова лашкане. Идеята да се преправят тампони от друга кола пък изобщо няма да я коментирам. Други въпроси имаш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: dtony и 35 госта