ти си единствен досега, дето ме е занимавал с такова нещо.
демек-незабравим си за момента...
може да се провери с едни ~600 кинта-не е точно оферта...
Staikov написа:....
И така май стигаме до комутатор,както казаха колегите The_Machine и milmar(нищо,че си дизелджия-и вие сте хора все пак)...... изниква въпроса как може да се провери и евентуално докаже тази хипотеза????
, в кръга на шегата .
.
. ВАГ-КОМ-а не зная дали би помогнал реално в този случай .rudoni написа:причината може би е в повишено контактно съпротивление на общата им маса на вторичните намотки.откъде другаде ще се повиши токът във вторичната намотка , че да я прекъсне (изгори)?веригата на първичната намотка минава през базата на ключа транзистор управлвана от ЕБУ

да не изгори пак някоя!!!!Че какъвто е момента само с такива харчове ми се занимава
...Не стига ,че и съединителя му смених,нова бобина не му се полага скоро
(уш лемфьордер вземам, пък се оказва боже...) Личеше си как са му били мръсни ръцете на майстора, докато е вадил тампона и си беше оставил отпечатъците по кутията. И сега идва най-интересното. Като го питах защо е протрито там където е марката, той ми вика, че този тампон всъщност е оригинален и понеже нямали право да продават оригинални части на VW и ако ги разберат, че ги дават толкова евтино, щели да ги скъсат от глоби. Потребители, разглеждащи този форум: nightdriver и 32 госта