Закупуване на Пасат Б4 - Въпроси
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Re: Закупуване на Пасат Б4 - Въпроси
Преди час минах оттам и го видях хубавеца-смутиха ме само дисковете! Като ги пипнах, усетих голями ръбове, по-големи от на моя "91год.Пасат. Иначе е стегнат, няма явни следи от удари. Обърни внимание на 5-та врата-нещо е разместена, та се вижда чак амортисьорчето....С дискови спирачки е и на задния мост!
Последна промяна от Ivaile на Сря 23 сеп 2009 15:33, променено общо 1 път.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:... Мисля че и при връщане на километража не е проблем да си остане надписа.
Не е проблем ако не е изчезнал още, т.е. не е минал 1 път 300к, след това *не може* да се покаже отново, знам го от приятел който се заминаваше с връщанки по едно време. Таблата според мен са ако не еднакви, то много подобни на Б4 и на Г3, така че си го е имало тотала според мен.
Иначе че не са реални километрите не са, но груба сметка можеш да си направиш като знаеш че средния годишен пробег на европеец е 25к км според статистиката (беше ми попаднало някъде в нета това), и тъй като е дизелов автомобил, тури ги 40 щото никой не си взема дизел ако няма да кара повече, т.е. 40х12~480k колкото е и показанието долу горе.
Но има дизели милионници така че ако е поддържан не ти е това проблема според мен.
Поздрави.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
винаги съм си казвал че километрите не са проблем,но вече 500000 мисля че за мен са определено
Има ли някой който да знае дали на Ваг Ком се виждат реалните километри на колата?
Колега в какъв смисъл изместена задната врата?Благодаря ви
Ники
Има ли някой който да знае дали на Ваг Ком се виждат реалните километри на колата?
Колега в какъв смисъл изместена задната врата?Благодаря ви
Ники
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
може да е удряна отзад
щом е изместена задната врата,но може и да е друг проблема

- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Не мога да кажа защо е така, но задната врата стои неприбрана-между нея и колонката на страничния прозорец (на багажното отделение ) "аралъка" е видимо по-голям-мушнах си пръста!Вероятно може да се регулира от пантите и лично за мен това не е толкова голям проблем. По-скоро се замислих зa несъответствието между състоянието на спирачни дискове и обявените километри. Все пак разгедах колата от любопитство, а не като купувач, защото Пасата определено хваща окото и изкушава феновете!!! Но 5-5500 лв първоначална инвестиция +1000, които трябва да приготвиш с едно на ум ми се струва неразумна сума и си тръгнах с въздишката....."гроздето е кисело"!
Последна промяна от Ivaile на Чет 24 сеп 2009 9:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Хваща окото определено. Километрите ако са толкова ще е чудо
Така като се заглеждам по снимките верно все едно има нещо около петата врата. Амортесьорите не седят семетрично. Може и от снимката да е.
Цената не я коментирам.

Така като се заглеждам по снимките верно все едно има нещо около петата врата. Амортесьорите не седят семетрично. Може и от снимката да е.
Цената не я коментирам.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Колега колата със сигурност е над 300х км, най-вероятно на 300 плюс тези на таблото
Колкото и да е запазена тази цена е нереално висока. Потърси още мисля че ще намериш оферти и на 4-4500 също запазени 

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ivaile написа: По-скоро се замислих зa несъответствието между състоянието на спирачни дискове и обявените километри.
Е колега, и реални да бяха километрите тези дискове се изтъркват особено като не се сменят навреме накладките. Ако е италианка колата там май не са им толкова строги прегледите, така че не се учудвай толкова. Пък и дискове и накладки са си консумативи така че не е показателно това, освен за сериозността на поддръжката етс.. ако така редовно е сменяно и маслото и филтрите ...

Иначе един приятел си взе преди 2 години директно от човек Г3 1.9 чист дизел с изчезнал "тотал" и километража му беше на 160к, кара го 40к без проблеми по мотора, така че за дизел не е стряскащо 450к според мен (дори да е на толкова) .. все пак е на 12години няма какво друго да се очаква...
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Абе докато не я подкараш колкото и да я коментираме все тая.Тя и мойта нямаше кой знае какъв вид като я купих ама поне беше стегната откъм окачване и мотора сие наред.Пак ако тази си заслужава 5500лв защо да не ги даде човек 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
при всички положения повече от 5000 даже 4800 кеш на ръка.Толкова мисля да дам-ако дават дават ако ли не да са живи и здрави 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Ако умееш да се пазариш и за 4-4500 можеш да я вземеш , гаранция
. Според мен ако ти хареса наистина колата почни с около и дори под 4000 .
Нищо чудно обаче продавача да е разбрал за интереса към колата
....

Нищо чудно обаче продавача да е разбрал за интереса към колата

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Ако умееш да се пазариш и за 4-4500 можеш да я вземеш , гаранция. Според мен ако ти хареса наистина колата почни с около и дори под 4000 .
Нищо чудно обаче продавача да е разбрал за интереса към колата....
Защо така реши за интереса,аз още не съм я гледал точно за да не разбере.Ще отида направо с кешовицата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, това със зануляването на километража на 300 000 км. ми се струва малко нереално,защото със собствените си очи видях на един Б5 на 11 години да пише 304 000 км.,и ако е така защо не се е занулил на 300 000.Другото което може да е да не би да е на 604 000 км, което пък ми се вижда много за 11 години.И каква е логиката точно на 300 000 км да се зануляват.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Я стига с тези догадки
Този пасат е идеален! Или поне така изглежда!
Моят като го взех беше горе долу толкова пари, като е с наполовина по малко екстри-всъщност нямаше никакви! Но, съм доволен в общи линини! Сега ако бих си избирал, щях определено да си взема дизел! Без значение колко коня са под капака! Все пак не съм сам, а возя семейството си. Моят е с газова, но определено вече не е на сметка, защото с тази газ дето я предлагат в момента разхода в града е убийствен!
Иначе извън градско е по-евтино от дизела, но като сметнеш разходите за свещи, палец, капачка,кабели, филтри и мембрани, заверка с преглед на газовата, вече почти съжалявам, че не си купих дизел
Така че колега, този е определено добър, въпреки, че и цената за в момента е доста смущаваща! Ако имаш възможност - взимай смело!!!

Моят като го взех беше горе долу толкова пари, като е с наполовина по малко екстри-всъщност нямаше никакви! Но, съм доволен в общи линини! Сега ако бих си избирал, щях определено да си взема дизел! Без значение колко коня са под капака! Все пак не съм сам, а возя семейството си. Моят е с газова, но определено вече не е на сметка, защото с тази газ дето я предлагат в момента разхода в града е убийствен!

Така че колега, този е определено добър, въпреки, че и цената за в момента е доста смущаваща! Ако имаш възможност - взимай смело!!!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
mili 75 написа:Колеги, това със зануляването на километража на 300 000 км. ми се струва малко нереално,защото със собствените си очи видях на един Б5 на 11 години да пише 304 000 км.,и ако е така защо не се е занулил на 300 000.
Защото е бил Б5, тук говорим за Г3/Б4