Passat 2.3 V5 99 г- колата не върви

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Passat 2.3 V5 99 г- колата не върви

Мнениеот icoico » Пон 23 ное 2009 16:59

vw16v написа:Баце ,то ако ставаше с гледане,кучето щеше да е станало касапин mhihi

Баце,а ти барем наяве виждал ли си го,или кучето е станало касапин с четене на уикипедията само mhihi Гледам че заформяш спор от сорта "крокодила по-дълъг ли е отколкото зелен",в каквито принципно не участвам така,че-чао.

Последна промяна от dobrin на Вто 24 ное 2009 14:17, променено общо 2 пъти.
Причина: Въздържай се от такива мнения.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пон 23 ное 2009 20:19

icoico написа:
vw16v написа:Баце ,то ако ставаше с гледане,кучето щеше да е станало касапин mhihi

Баце,а ти барем наяве виждал ли си го,или кучето е станало касапин с четене на уикипедията само mhihi Гледам че заформяш спор от сорта "крокодила по-дълъг ли е отколкото зелен",в каквито принципно не участвам така,че-чао.

Та поправи ме ако греша,нали го имаш деба и нооо си гледал,снимай го може да е по различен.Само дето толкова много знаеш,че дори човека дето хал хабер си нямаше и питаше ,от твоите плещеници и той те разбра че не чуваш влака ама хич.Аре ся да понаблегнеш малко на четенето и да си отговориш кое е по голямо килограма или метъра mhihi

Последна промяна от dobrin на Вто 24 ное 2009 14:18, променено общо 1 път.
Причина: Въздържай се от такива мнения.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 24 ное 2009 11:34

Че за какво да те поправям като всичко което си копирал е вярно?Само ако може така някак си да си ползваш най-вървежните лафове на Меден Рудник там за където са предназначени нямаше да е лошо...но съвсем извън темата излязох за което се извинявам
v5.jpg
CIMG0879_600x450_600x450.JPG

Надявам се да съм уточнил наистина не достатъчно добре формулираната си идея :idea:

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 24 ное 2009 13:23

icoico написа:ицойчо пак нищо не можа да каже .........
Надявам се да съм се изяснил

Виж ся ти не си наясно сам със себе си и така и никой не разбра какво искаше да кажеш или поне не каза нищо по различно дето да не го знаем или да не е казано вече,ама карай.Та за щастие нямам в къщи автомобил с такъв мотор-хем лаком хем да не върви ,но пък мога да ти снимам от първа ръка правилния 150 коньов мотор, дето пише 5V Turbo и очевидно съм направил избора си щот не бера кат тебе портокали в гърция при мангалите за 500 евро на месец,а се поинтересувам и позанимавам от време на време с автомобили ей така за кеф,че им свалям и пластмасовите капаци да видя кво има отдолу .Да те светна ,че Бургас не е само меден рудник,ама твоите познати,а може би и роднини мангали дето заедно берете портокали в гърция явно са оттам,та добре си запознат,ама накарай ги следващия път да те поразведат малко,може и на метро да те закарат да видиш кво е тва,че в тея гръцки села дет си се забил най много в бакалия да си влизал.Та викаш яко е в гърция мнооо кинти вадиш кинти таман да земете на баща ти мега топ модел 98 г. и ся си номер едно в маалата ,ма още десетина хидяди евро не ти стигат да си земеш сносна жена джебчжийка от сой а mhihi.Не унивай,тъкмо докато навършиш пълнолетие ще ги събереш ,е булката ще е по дъртичка ,на 14,ама пак ще вади кинти споко ще си ги избиеш . Аре по добре си пиши в офф топика,че явно автомобилите не са ти силата. mhihi

Последна промяна от dobrin на Вто 24 ное 2009 14:15, променено общо 2 пъти.
Причина: Въздържай се от такива мнения! Ще последва официално предупреждение!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 24 ное 2009 13:28

Колега кви са тия постове бе... ае фани се цензурирай малко. Не сме тука да си наливаме.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 24 ное 2009 13:39

AmW написа:Колега кви са тия постове бе... ае фани се цензурирай малко. Не сме тука да си наливаме.

Ако имаш предвид мен,каквото повикало такова се обадило.Ако си забелязал рядко пиша с подобен тон и обикновено гледам да е по темата,мисля,че предните ми постове бяха полезни на питащия ,ама пък що трябва да трая някъв дет хал хабер си няма да ми се прави на интересен.Не съм БЕ по принцип и освен на ония разбирачев с обърканото съзнание,на никой друг нищо лошо не съм казал.Все пак ,ако си толкова нежна душа и си потресен от прочетеното и то не ти се харесва имаш избора да не ме четеш или да изразиш дълбокото си възмущение пред модераторите и да ги помолиш да ме порежат. :)

Последна промяна от dobrin на Вто 24 ное 2009 14:14, променено общо 2 пъти.
Причина: Въздържай се от такива мнения. За това и много други подобни мнения получаваш предупреждение!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 24 ное 2009 13:48

Внимавай все пак с тона.
Не бих казал, че съм нежна душа, но това тук не е селската кръчма за да се пише с такъв тон.
Изразил съм възмущението си пред модераторския екип, не се притеснявай

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 24 ное 2009 14:08

Хм,знаех си че някой ще познае моста на Рио който снимах миналата година през почивката.За късмет се намирам на повече от 2500 км от Гърция така че ще се възползвам от съвета за модераторите също

FidoDido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FidoDido » Нед 29 ное 2009 3:34

Може да я заключите

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB