Търся съвет за Passat 3.2 FSI 2007г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Търся съвет за Passat 3.2 FSI 2007г.

Мнениеот Tedo- » Сря 09 дек 2009 21:19

Amtela написа:...черното седанче е със СА рег. и не знам дали ще мога да продължа да го карам със същата и след продажбата. Във Варна са с 25% по-скъпи пътните данъци ...

не е за тебе тая машина, щом 25% от пътния данък те притеснява :screwy
може да си остане СА номера, ако я купиш с пълномощно и не я прехвъряш... ще спестиш 70-80лв /година! То само за рушвети и глоби ще даваш 4 пъти повече на месец...

пазарът на такива коли е нищожен - те затова и са намалили толкова цената... бензинова кола дето не може да се газифицира... ужасОТ на всеки исински българин :shock

Потребителски аватар
ipget
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ipget » Сря 09 дек 2009 23:36

Да вметна и аз относно цената за смяна на маслото на DSG-то.
Не смятам, че 200лв.(дори и да е повече), за смяна заедно с филтъра (на 60000км.), както е написал колегата по-горе са много пари.
Та аз дадох 300лв. за масло (ZF)+филтър+гарнитура когато обслужих моята кутия (Tiptronic), та мисля, че въобще е безпредметно да се обсъжда сумата за обслужване на DSG-то. Не съм имал удоволствието да карам кола с такава кутия, но като чета впечатленията на колеги, чак ми се приисква вече :applause:
Поздрави на всички

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 10 дек 2009 17:46

Ако ще я взимаш с цел препродаване ще видиш голям зор. В момента няма търсене, за сметка на предлагането :lol: Само си направи правилно сметката да не излезе грешна накрая. За тая кола годишно едни 4-5000 лева за облсужване и данъци ще те оправят.

Върни се в “Passat”