walentin написа:Майна, кАжи к'во станА.
kristianatanasov написа:Вчера бях на диагностика,казах им на момчетата за какво става въпрос....и започнаха-закачиха колата на Мотор тестер....отвориха понтециометъра на моното зачистиха със въздух вътре позачистиха и пистите....и вече спорет данните от Мототестера нагласиха и сглобиха потенциометъра,казаха че от вибрацийте се изместват пистите и от там колата почва да прави номера с оборотите.....и това беше-засега проблема го няма,а динамиката на двигателя осезаемо се подобри...работата също,,,,ще видиме как че бъде като завали дъжд
drago_tr написа:....точно до стъпковия мотор отляво има нещо като успокоител ли как да го нареча незнам на педала на газта така че тои като се отпусне рязко и това го задържа да става плавно....
drago_tr написа:Колеги...проблема остава...даже стана още по-зле.Сега си играят оборотите и на студена и на топла и изключа ли от скорост падат на 200-300.... вече се изчерпах от към идеи...и от към пари наи-вече
Датчик за положението на дроселовата клапа.
Намира се на дросела и се върти от остта на жилото.
Спойки.
Внимателно го разкапселоваш, изчистваш, презапояваш.
На два болта е и три кабела влизат в него.
Аз така си "заковах" оборотите...
Опитай, без да правиш нищо, при играещи обороти, приложи някакъв натиск на буксата, аз така го хванах моя проблем.
drago_tr написа:П.С. Извинявам се на тези които им е паднала печалбата от това
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта