Сменено каре но се появи проблем !!! РЕШЕНО !

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Stanislav-passat
Автомобил:
Двигател:

Re: Сменено каре но се появи проблем !!!

Мнениеот Stanislav-passat » Пон 29 мар 2010 20:27

Да има гривна но тя си е като другата и е с вдълбани кдвратчета май не е там проблема :horror: ще погледна датчиците и ще дам отговор :?

Потребителски аватар
gazar4eto_87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gazar4eto_87 » Вто 30 мар 2010 9:11

Колеги много високи цени казвате за тия карета преди около 3 месеца смених едното каре 42 лв с отстъпката а маншона отделно си го взех оригинален защото тия дето вървят с карето по добре да не ги коментирам общо 42 каре+30 маншон +20 работа всичко ми върза 90 лева и нямам никакви ядове колата е B5.5 1.9 TDI

Потребителски аватар
chakarov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chakarov » Вто 30 мар 2010 9:55

gazar4eto_87 написа:Колеги много високи цени казвате за тия карета преди около 3 месеца смених едното каре 42 лв с отстъпката а маншона отделно си го взех оригинален защото тия дето вървят с карето по добре да не ги коментирам общо 42 каре+30 маншон +20 работа всичко ми върза 90 лева и нямам никакви ядове колата е B5.5 1.9 TDI

Ох, дано! Че и на мен ми се чува каре, когато дам пълен ляв завой от място.

Потребителски аватар
kiriko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiriko » Вто 30 мар 2010 16:14

Лампата за АБС свети от датчика който е на главината , лампата за спирачките свети от датчика за накладките (предно ляво колело)

Потребителски аватар
Stanislav-passat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stanislav-passat » Сря 31 мар 2010 5:56

Значи за цените 85 лв. каре, 14 лв. маншон смяната от мен :? днес ще гледам датчиците !

Потребителски аватар
Stanislav-passat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stanislav-passat » Сря 31 мар 2010 13:14

Колеги значи след почистване на датчиците за ABS-а всичко се оправи без да ходя на диагностика прочети си карето и готово. Считам че темата приключи благодаря за отзивчивостта на колегите МЕРСИ много !!! :bowdown :да: :applause:

Потребителски аватар
naiturseniq
Автомобил: VW Passat 2016
Двигател: 2000 TDI 150hp

Re: Сменено каре но се появи проблем !!! РЕШЕНО !

Мнениеот naiturseniq » Нед 20 юни 2010 19:49

днес сменях каре . За моята кола се оказа има два модела: единия малко по голям, взех него , после се оказа 4е ми трябва малкия ... големия намерих за 56лв с отстъпка , но там малкия можех да взема за минимум 90лв ... на друго място имаше пак голям и малуък таМ малкия беше 63 а големия около 100 ... странни работи . При мен ляво каре трака при десен завой .. маншона беше сменян и за 3 месеца си замина естествено нали е менте ... да неговоря и че радиоса им е по малък от оригиналните маншони .
След промивката старото каре не ми изглежда зле явно е тракало и поради огромното количество боклуци и липса на грес . Мисля да го запазя, нищо чудно в крайна сметка да надживее новото.
Другото и то трака , вече го чувам понеже лявото млъкна ;) Комшията е подменял лимките с по големи и е карал още 2 години на голф.. но при тея цени няма много смисъл . Въпроса е колко ще изкара новото менте.

инъче маншоните са около 20 лева ... така че по добре каре за 60

Потребителски аватар
dancho_kolev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сменено каре но се появи проблем !!! РЕШЕНО !

Мнениеот dancho_kolev » Пет 09 юли 2010 8:46

Какви са тези суми за външно каре, бе колеги ?!? От Англия с поръчка от електронен магазин струваха 32.25 паунда без доставката - в момeнта са 25 паунда на фирмата Q- Drive! Давам Ви сайта ако не вярвате - http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... Joint-Kits

Смених си ги каретата и двете преди 3 месеца, купени от горния англииски саит, и нямам никакви проблеми - идват и комплект с маншони , грес и.т.н .Немско производство са. Навъртял сам вече 10К километри.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пет 09 юли 2010 9:22

chakarov написа:
gazar4eto_87 написа:Колеги много високи цени казвате за тия карета преди около 3 месеца смених едното каре 42 лв с отстъпката а маншона отделно си го взех оригинален защото тия дето вървят с карето по добре да не ги коментирам общо 42 каре+30 маншон +20 работа всичко ми върза 90 лева и нямам никакви ядове колата е B5.5 1.9 TDI

Ох, дано! Че и на мен ми се чува каре, когато дам пълен ляв завой от място.

Абе аз ли не съм добре ти ли ама как ти щрака карето на едно място не мие много ясно.
Относно колегата колега виж датчика те са магнити отпред да няма много мизерия

Върни се в “Passat”