Решетка на бронята на Б3
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Решетка на бронята на Б3
Ее колега кви са тия тестове сега казах,че за 4 години е здрава,а дали до вас ще устиска немога да гарантирам 

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passat_1.6TdI написа:................а дали до вас ще устиска немога да гарантирам
Гаранция няма да устиска,кви легенди съм слушал за тая улица

По темата: монтажа е една цигара време

разлика едва ли има все пак предните брони са еднакви (комби,седан)

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Аз купих преди 2 седмица такава решетка от магазина в младост на авто1 за 28 лева,
още не съм я сменил ... че времето нещо се е...
още не съм я сменил ... че времето нещо се е...

Здравейте колеги,
Стана мойта работа, но само по принцип
Имаше малко "заклинания" (ползвам термина от една друга тема), малко поезия тип "Медна тел омайна сладка..." и стана решетката
Оказа се че някои от основните вертикални ребра са изпочупени и решетката доста трудно застана както трябва!
Отделно долу ножа където се държи за тази "греда" и тя е счупена от едната страна и там игра телта
За съжаление не съм снимал процеса, защото я правих снощи след работа на смрачаване, а ГСМ-а е скаран с нощния режим.
Стана мойта работа, но само по принцип

Имаше малко "заклинания" (ползвам термина от една друга тема), малко поезия тип "Медна тел омайна сладка..." и стана решетката

Оказа се че някои от основните вертикални ребра са изпочупени и решетката доста трудно застана както трябва!
Отделно долу ножа където се държи за тази "греда" и тя е счупена от едната страна и там игра телта

За съжаление не съм снимал процеса, защото я правих снощи след работа на смрачаване, а ГСМ-а е скаран с нощния режим.