Passat B5 ремонт ABS

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Ремонт АБС на пасат Б5

Мнениеот k_garchev » Съб 04 дек 2010 23:45

akon1 написа:а как се смъква модула,тои се намира от дясната страта като си срещу стаклото шофьорското сас метални трабички влизащи в него нали ?

Да,точно това е!Но ако проблема е в електрониката,май може да се свали само те и докато го оправят да си караш автомобила!Не съм много сигурен,но мисля че май става!

teodor.vasilev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teodor.vasilev » Нед 05 дек 2010 9:26

k_garchev написа:
akon1 написа:а как се смъква модула,тои се намира от дясната страта като си срещу стаклото шофьорското сас метални трабички влизащи в него нали ?

Да,точно това е!Но ако проблема е в електрониката,май може да се свали само те и докато го оправят да си караш автомобила!Не съм много сигурен,но мисля че май става!

Точно така е , докато е свален ел.модула не е проблем да се управлява автомобила ( аз го карах така около 2 седмици докато отида да го взема)- така или инъче ABS не работи :)
Намира се в лявата част на двигателния отсек до бумбето на амортисьора , алумиевата кутия(ABS помпата) в която влизат тръбичките, а ел модула е черната пластмасова кутия закрепена за помпата в която влиза голям куплунг.

velkopasata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот velkopasata » Вто 11 яну 2011 13:40

да ви кажа че само отлагате неизбежното,прецакал ви се е абс контролера.ас вече смених моя и имам още един които купих по погрешка, след като купих грещния и не ми пасна реших да правя стария,взеха ми 150лв. и след година и два месеца се прецака и така купих друг и го смених пак.ако нйкио от вас има все още има проблем имам контролер да ми пише лично ще измислим нещо.

michko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот michko » Съб 15 юни 2013 21:59

Колеги помогнете кажете къде да си ремонтирам ABC на Пасат 2000г. 1.8 бензин....???

Потребителски аватар
ti6ogb
Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
Двигател: AVF - 2001

Re: пасат Б5 ремонт АБС

Мнениеот ti6ogb » Пон 14 юли 2014 21:44

Колеги,светят ми лампите АБС и ESP ,дава грешка в датчика за налягане G201,той в модула(електрониката)на АБС -са ли се намира и ремонтира ли се ? Модула е Бош.

penko_pulev
Автомобил: Passat
Двигател: AFN

Re: Passat B5 ремонт ABS

Мнениеот penko_pulev » Пет 18 юли 2014 15:44

За ремонт по електрониката се обърнете към колета vlladii. Няколко теми над тази има писано пак за АБС -а

Върни се в “Passat”