Ама с токлова съвети , повечето от които може би излишни , колегата ще си разглоби колата и тя ще отиде за скрап , шегувам се .
Според мен диагностиката е важна , ремонта е по-лесен . А в случая диагностиката не е трудна , а и не изисква голяма и скъпа инвестиция , писах по-горе . Ако беше по-наблизо , лично аз щях да му съдействам .
Само написах с какво лесно се почистват акумулаторните клеми, понеже беше станало въпрос за тях, а то стана Айде, ше ходя в оффа да пусна някоя тъпня, че да съм по - полезен
момчета не се карайте, тук не му е мястото . без да премериш с мултицет както каза колегата милмар наистина ще е трудно. за водата колегата е прав и след като измиеш окисите можеш да полееш малко с преработено или непреработено масло голите кабели и клемите ще ти ги предпази за дълго.
Колега , имах идентичен проблем с твоя. Оказа се ,че едната от четките е сдала багажа( на динамото). За около18-20лв.си купих - това е кутийката в която се намират четките, поставя се на самото динамо, може и на место да си го смениш сам с по-дълга отверка. Успех